5 herfstvakantietips voor regio Midden Nederland

De herfstvakantie voor Midden Nederland breekt volgende week al aan! Daarom hebben wij de leukste uitjes in deze regio voor je op een rij gezet. Bezoek samen met je kind(eren) bijzondere exposities of maak je klaar voor een avontuurlijke uitje in de buurt. Lees snel verder en maak er een mooie week van!

Leer meer over de dierenwereld in Dierenpark Amersfoort

Dierenpark Amersfoort is dé dierentuin voor kinderen. Hier spot je veel bekende dieren waaronder giraffen, zebra’s en olifanten. Ook kunnen kinderen de verschillende speeltuinen en klimparken ontdekken. Tijdens de herfstvakantie is er iets extra unieks: het Dinobos is vernieuwd, waar je nu terug in de tijd kunt reizen en beleven hoe de Dino’s hebben geleefd! Laat de kinderen iets van de dierenwereld opsteken en neem ze mee naar dit dierenpark.

Entreetickets vanaf 13 jaar van €23,- voor €21,50

2. Olifanten.jpg

De wonderen van de zee in het Dolfinarium

In de meeste dierentuinen zie je vast wel leeuwen, giraffen of olifanten. Maar willen jij en je kinderen zeedieren ontdekken? Ervaar dan de wonderen van de zee in het Dolfinarium. Hier kun je de bekendste zeedieren waaronder dolfijnen, haaien en walrussen ontmoeten. Zo zie je deze bijzondere zeedieren zó dichtbij. Hier heeft iedereen een onvergetelijke dag aan over.

Koop hier je ticket vanaf €19,95

Dolfijnen Delta-2.jpg

Echte vikings gaan naar het Viking Adventure Park

Voor de allerjongsten onder ons is het Viking Adventure Park een uitje waar ze zich niet zullen vervelen. Laat ze een avontuurlijk dagje uit beleven met allerlei keuzes aan activiteiten: doe een speurtocht, maak een vlot of volg leuke workshops. Terwijl de kinderen druk bezig zijn, kunnen de ouders genieten van heerlijke hapjes. Een geslaagd dagje uit voor iedereen!

Bestel hier je tickets van €12,50 voor €9,95

Vikings 3.jpg

Adrenalinekicks in het Klimpark Zips & Ropes

Hier vind je uitdaging voor jong en oud. Bij Zips & Ropes beleef je momenten van adrenalinekicks en weet je je grenzen te verleggen door de meest bijzondere obstakels te overwinnen. Dit park is ook een prachtig uitje voor de herfstvakantie: zie de mooiste herfstbladeren tijdens het klimmen en klauteren!

Hier is de toegang nu van €17,50 voor €14,95

Klimpark Zips & Ropes 1.0.png

Ontdek het Spoorwegmuseum in Utrecht

Midden in Utrecht staat het leukste station van Nederland: het Spoorwegmuseum! Ontdek hier de leukste feitjes over treinen door te doen en te zien. Tijdens de herfstvakantie (22 t/m 30 oktober) is er een bijzondere expositie: het evenement TechLab XL. Hier leer je echt alles over de trein en kun je verschillende interessante experimenten en activiteiten doen. Dit museum is deels overdekt, dus ook een uitje voor als er een regenbui valt!

Koop hier je kaartjes met €5,- korting voor jong en oud

BN2A0483 (1).jpg