5 tips voor leuke groepsactiviteiten

Op zoek naar leuke groepsuitjes? Zoek dan niet verder! Wij hebben een paar tips op een rij gezet met leuke activiteiten voor groepen. Dit is ideaal voor vriendengroepen, families of zelfs bedrijfsuitjes. Lees snel verder!

Paintball

Deze tip had je misschien al zien aankomen, maar het blijft een klassieker voor een (actief) groepsuitje. Maak twee teams, stap de paintballarena binnen en schakel elkaar uit met een geweer vol verfkogels. Sluit dan de dag af met een gezellige borrel. Zo heb je een ideaal groepsuitje!

Paintball 20.jpg

City Trail: Een speurtocht door de stad

Een City Trail is een enorm leuke activiteit voor groepen tot 6 personen. Jullie gaan op een fantastische speurtocht - door een stad naar keuze - en krijgen dan op jullie telefoons alle raadsel en opdrachten die uitgevoerd moeten worden. Ga met elkaar de uitdaging aan en het team met de meeste punten wint! Check snel de steden waar jullie deze City Trail kunnen doen.

5 foto.jpg

Indoor wintersporten: SnowWorld

Voor de echte sportievelingen is een indoor skihal een aanrader! In SnowWorld sta je de hele dag op de latten of kun je snowboarden. Uiteraard kunnen jullie ook gewoon genieten van de sneeuw met leuke winterse activiteiten. Na deze sportieve dag is het tijd om lekker na te borrelen tijdens de après-ski. Zo voelt het net alsof jullie samen op wintersport zijn gegaan!

SnowWorld-1.jpg

Rondvaart op de grachten

Willen jullie genieten van het mooie weer? Dan moeten jullie echt een rondvaart boeken! En hoe leuk is dit op de grachten van Amsterdam? Met Love Canal Cruises varen jullie langs prachtige grachtenpanden onder het genot van een hapje of drankje. Daarna kunnen jullie lekker slenteren door de stad; een compleet dagje uit dus!

20180626_TGI_1HourCruise_034-41902 (1).jpg

Een dagje pretpark

Ga een dagje naar een pretpark en geniet samen van de spannendste achtbanen of attracties! In een grote groep is dit ook een aanrader; iedereen kan z’n gangetje gaan en de attracties kiezen die zij willen meemaken. Tip: de Efteling blijft leuk voor jong en oud. Probeer spannende achtbanen uit of ga in de pas gerenoveerde Droomvlucht!

efteling 3 (4).jpg