5 x de leukste dagjes uit met flora en fauna

Welkom in de wonderlijke wereld van flora en fauna! Ben je een echte liefhebber van de natuur? Ontdek dan samen met ons de meest betoverende dagjes uit met kleurrijke bloemen en een fascinerend dierenrijk. Met deze uitjes ontdek je de schoonheid van de natuur!

Op safari in Beekse Bergen

De Big Five kun je niet alleen in Afrika spotten, maar ook in ons eigen land! Pak in Beekse Bergen de boot, auto of bus voor een heuse safari. Zo kom je oog in oog te staan met wilde dieren en kunnen de kinderen los in de speeltuinen.

Beekse bergen.png

Grotten van Han

Ook in ons buurland België is er genoeg natuur te vinden. Als je over de grens eropuit wil zijn de Grotten van Han een aanrader; hier ontdek je een prachtige ondergrondse wereld. Bewonder bijvoorbeeld een onderaardse rivier en bijzondere druipsteenformaties. Ook kun je hier de Big Five spotten op safari!

0002877_domein-van-de-grotten-van-han.jpeg

De tuinen van Appeltern

Wil jij geïnspireerd worden door prachtige tuinen? Dan zijn de tuinen van Appeltern the place to be!_Dwaal rond duizenden plantensoorten en 200 verschillende tuinen; je kijkt je ogen uit. Dit uitje is ook ideaal voor jong en oud. Zo kunnen de kinderen op Het Ontdekkingseiland hun energie kwijt door te klimmen, klauteren en te graven. Scoor hier je [_tickets](https://www.leukstetickets.nl/product/de-tuinen-van-appeltern "https://www.leukstetickets.nl/product/de-tuinen-van-appeltern") met voordeel!

6907006 110 (1).jpg

Apenheul

Ga naar een dagje Apenheul voor een uitje vol verrassingen. Ontdek de meest bijzondere apensoorten en ontdek hoe de mens heel erg op de aap lijkt. Ontmoet verschillende loslopende apen en verrijk je kennis over deze bijzondere dieren. Hier zijn kaartjes met korting!

2. Apenheul-gorillas-LR.jpg

Boswandeling

Of geniet simpelweg van de natuur om je heen. Trek eropuit naar een natuurgebied in eigen land en ontdek hoe mooi de Nederlandse natuur is. Misschien spot je wel dé wilde dieren van Nederland! Maak het ook leuk voor de allerkleinsten met Nature Game en geniet van een avontuurlijk dagje uit midden in de natuur.

nature-4356960_1920.jpg