Van deze achtbanen krijg jij een adrenalinekick

Ben jij op zoek naar een lekkere adrenalinekick? Breng dan de komende maanden een bezoek aan een pretpark. In Nederland zijn genoeg attractieparken te vinden met achtbanen waar jij de bibbers van krijgt. Doe je riemen maar vast en maak je klaar voor een paar thrillers van tips!

Python - Efteling

Laten we beginnen met een klassieker. De Python staat al sinds 1981 in de Efteling en is een ware publiekslieveling. Het was de eerste achtbaan ooit in dit pretpark en paste eigenlijk niet helemaal in het sprookjesthema. De directie van het park hoopte echter een nieuw publiek te bereiken met deze spectaculaire attractie en dat is gelukt.

Vandaag de dag kunnen de vele Efteling-bezoekers er nog steeds geen genoeg van krijgen. Check snel de video en zie hoe de Python over de kop gaat! 😱

Impressie Python

Goliath - Walibi

De Goliath is de langste achtbaan van de Benelux. Hij meet 1214 meter, is 46,8 meter hoog en dankzij de snelheid van 106 km/u duurt een ritje net iets meer dan een minuut. Horizontale loopings, 7 airtime-momenten en een bocht van 121 graden maken het feestje compleet. Krijg jij al zin om in het karretje te stappen?

Impressie Goliath

Gold Rush - Slagharen

Bij Slagharen denk je misschien niet meteen aan spectaculaire achtbanen, maar dan heb je het mis! Er staat namelijk een loeispannende rit op je te wachten. In de Gold Rush maak je een reis door het Wilde Westen en dat gaat hard, heel erg hard - deze achtbaan is namelijk de op één na snelste van Nederland!

Wil jij dit ook beleven? Koop dan hier jouw kaartjes voor Slagharen!

Impressie Gold Rush