'Adopteer een aap' bij Apenheul!

Apenheul heeft iets nieuws: je kunt een aap adopteren. Met deze symbolische adoptie kun je Stichting Apenheul steunen. Lees hier snel meer over!

Steun aan Stichting Apenheul

Apenheul legt uit dat je met jouw symbolische adoptie Stichting Apenheul steunt met het stimuleren van liefde voor dieren en natuur. Een deel van de inkomsten zal naar het Apenheul Natuurbehoudfonds (ANF) gaan. Op die manier draag je ook bij aan de bescherming van primaten in het wild.

De inkomsten van de adopties worden ook gebruikt om te investeren in onder andere wetenschappelijk onderzoek, natuureducatie, het ontwikkelen van innovatieve dierverblijven en van de leefgebieden voor de apen in het park.

In ruil voor de steun krijg je als adoptant een certificaat als bewijs van adoptie. Ook word je altijd op de hoogte gehouden van nieuws over jouw geadopteerde aap of apen!

Hoe adopteer je een aap?

Vanaf nu is het mogelijk om verschillende apen te adopteren: gorilla Kiango, bonobo Kumbuka, ringstaart Maud of doodshoofdaap Fikkie. Het ‘adopteren’ van een aap kan al vanaf €10,- per maand. Je kunt een aap als particulier of bedrijf adopteren. Wil je precies weten hoe het adoptieproces gaat? Ontdek hier dan meer over op apenheul.nl/adopteer.

Tickets met korting voor Apenheul 🐒🎟️

Wil jij eerst de apen zelf ontmoeten? Dan kan dat natuurlijk altijd! Kom naar Apenheul en ontmoet de meest bijzondere apensoorten. Sommige lopen zelfs los rond in het park, dus wie weet loopt er straks één op je schouder! Ervaar dit bijzondere uitje, maak mooie herinneringen en bestel je kaartjes met €4,50 korting!

Apenheul-Kiango-HR.jpg