Beleef de voorjaarsvakantie in regio Noord

Met het zonnetje dat steeds vaker schijnt heb je weer zin om eropuit te trekken! Volgende week start ook de voorjaarsvakantie voor regio Noord. Ben je benieuwd wat je in de buurt allemaal kunt doen? Geen zorgen, want wij gidsen je weer naar de leukste uitjes in jouw regio! Lees snel verder en maak er samen een onvergetelijke voorjaarsvakantie van.

The Amsterdam Dungeon

Deze unieke attractie zul je nooit meer vergeten! Hier sta je oog in oog met heksenjagers, zielverkopers en anders gespuis. Op filmwaardige sets beleef je verschillende shows. Je ziet, hoort én ruikt de geschiedenis tot leven komen, want jij bent onderdeel van het verhaal in deze spannende interactieve beleving. Maar naast spanning zit er ook genoeg humor in deze attractie verwerkt. Zal je angstig zijn of een lachbui hebben? Kom er snel achter door dit zelf mee te maken!

The Amsterdam Dungeon (2).jpg

Madame Tussauds in Amsterdam

Op de Dam van Amsterdam heb je het welbekende Madame Tussauds; hier kun jij meemaken hoe het is om je idool te ontmoeten. Wil je op de foto met Beyoncé of een kop koffie drinken met George Clooney? Of trainen met topsporters als Sven Kramer en een duet zingen met Adele? Hier is het allemaal mogelijk! Bestel daarom snel je kaartjes met korting en loop een wereld vol glitter en glamour binnen.

Madame Tussauds (6).jpg

IJsbeeldenfestival in Zwolle

Het voorjaar schreeuwt misschien om lekker buiten rond te lopen, maar onderschat het IJsbeelden Festival niet! Deze bijzondere expositie is t/m 5 maart 2023 te zien in Zwolle en zal jou lang bijblijven. Met het thema ‘What a wonderful world’ zie je enorme ijssculpturen van verschillende formaten. Sommigen zijn zelfs 6 meter hoog! De magie is helemaal compleet met special effects van licht, geluid en decoratie. Scoor hier je kaartjes met korting!

Nederlands IJsbeelden Festival Zwolle ijssculptuur Marc van Aalst (5).jpg

Vincent Meets Rembrandt in Amsterdam

Ben jij benieuwd hoe de meesterwerken van Rembrandt van Rijn en Vincent van Gogh overeenkomen? In Vincent Meets Rembrandt ontdek je, op de binnenmuren van de Noorderkerk, hoe Van Gogh geïnspireerd raakte door Rembrandt. Deze bijzondere belevenis zal al jouw zintuigen prikkelen. Mis deze expositie dus niet en geniet hier voordelig van kaartjes met korting.

vincent meets rembrandt.jpg

Aviodrome in Lelystad

Dit is hét luchtvaartmuseum van Nederland: Aviodrome in Lelystad. In dit museum valt er genoeg te zien voor jong en oud, allemaal in het teken van de luchtvaart. Kom alles te weten over vliegen, vliegtuigen en zelfs de ruimtevaart. Ook kunnen kinderen hier van alles doen; in een vliegsimulator voelen ze zich een echte piloot en op het springkussen kunnen ze lekker los gaan. Zo valt er genoeg te beleven!

Aviodrome (1).jpg