Beleef ‘Het Grote Lentefestijn’ in Kinderpretpark Julianatoren

Kinderpretpark Julianatoren in Apeldoorn zegt de winter gedag met een nieuw evenement: Het Grote Lentefestijn. Tijdens dit evenement wordt het attractiepark omgetoverd tot een kleurrijke lentewereld.

Tijdens Het Grote Lentefestijn wordt het pretpark elke ochtend op spectaculaire wijze geopend. Tijdens de Openingsshow van Jul & Julia zing en swing je mee met de leukste liedjes. Ook kun je naar de educatieve parkshow Jul’s Bijenfestijn én de muzikale show Julia’s Bloemenfeest.

LenteTV

Ook presenteert Julianatoren een nieuwe YouTube-serie, namelijk LenteTV. Hier houden Meneer Kaasgaaf en Cas de Ranger je op de hoogte van het lentenieuws in het park. Het is een show vol humor en met leerzame en hartverwarmende momenten. Check hier het YouTube-kanaal en verheug je op een uitje naar Julianatoren!

LenteTV

Tickets Julianatoren

Julianatoren is een attractiepark waar de allerkleinsten van kunnen genieten. Met meer dan 60 attracties en geweldige shows zullen zij een onvergetelijke dag meemaken. Laat ze avonturen beleven met dinosaurussen, een echte cowboy worden of naar het Spookslot gaan. Hier scoor je tickets voor slechts 25,45!

Kinderpretpark Julianatoren - Muizenval.jpg