Beleef winterwonderland in deze attractieparken

Een dagje attractiepark lijkt voor nu misschien té koud, maar de gezellige sfeer tijdens dit seizoen kun je eigenlijk niet missen! Met leuke shows en entertainment, prachtige lichtjes en heerlijke lekkernijen is er genoeg om warm van te worden. Lees snel verder en geniet samen volop van dewinter feelings.

Magische winter in Toverland

Ga snel naar Toverland tijdens de winter, want dit jaar blijven alle 6 magische werelden geopend! Naast de spannende achtbanen en waterattracties is er ook genoeg keuze wat betreft winterse activiteiten. Schaats op de ijsbaan, bewonder de prachtig verlichte kerstbomen en verheug je op het Magische Winterfeest aan het einde van de dag. Scoor hier je tickets voor Toverland met korting en maak samen de warmste herinneringen.

campagnebeeld 720x450.jpg

Winter feelings in Slagharen

Ook in Slagharen kunnen gezellige winterse sferen niet ontbreken. Het is hier extra gezellig met winters straatentertainment en een fraai verlichte kerstdecor. Bewonder het uitzicht op het park vanaf het reuzenrad of schaats op een overdekte ijsbaan. Doe ook een wens bij de magische wensboom; wie weet komt die wel uit! Zo beleven jong en oud hier hartverwarmende momenten, dus bestel snel je tickets met korting.

Winter Slagharen Main Street.jpg

Nederlandse winter in Madurodam

In Madurodam kun je op z’n Hollands genieten van de winter. Ontdek miniatuur-Nederland tijdens de winter! Voor de kinderen zijn er leuke activiteiten; een winterspeurtocht of ga in de kerstvakantie op bezoek bij de kerstman. Is het even slecht weer? Geen zorgen, er zijn genoeg indoor activiteiten! Vanwege het versierde en verlichte park is Madurodam dit seizoen nog langer open, dus het is extra genieten. Scoor hier je kaartjes voor Madurodammet korting en geniet.

6.png

Winter Efteling

Het is een klassieker tijdens de winter- en feestdagen: de Winter Efteling. In dit winterparadijs geniet je van sfeervolle attracties en sprookjes die helemaal versierd en verlicht zijn. Ook is het een aanrader om een bezoekje te brengen aan de shops. Hier vind je namelijk leuke winterse souvenirs, waaronder kersttruien en kerstdecoratie voor in de kerstboom. Ga ook gezellig op de foto met Pardoes op de arrenslee. Koop hier je tickets en geniet van een compleet en gezellig winteruitje.

efteling 4 (1).jpg

Het sfeervolle Disneyland Parijs

Uiteraard kan de kerst- en wintersfeer in Disneyland Parijs zeker niet in deze lijst ontbreken. Het park zit vol gezelligheid, fantastische shows en kerstparades. Ook kunnen de kinderen hun Disney-helden ontmoeten in de kerstsferen. En natuurlijk is ook het hele park weer prachtig verlicht! Bestel hier je kaartjes voor Disneyland en beleef een onvergetelijke winter en kerst.

dlp-disneylandparis-01.jpg