Dag van het Sprookje: beleef een betoverend uitje in deze pretparken

Op 7 juli is het de Dag van het Sprookje! Ontdek de meest magische dagjes uit en maak iets mee om nooit meer te vergeten. In deze pretparken kun je gegarandeerd genieten van een uitje dat helemaal in het teken staat van sprookjes. Dus, lees snel verder en plan jouw sprookjesachtige dag uit.

De Efteling

De Efteling wordt ook wel ‘Hoeder van het Sprookje’ genoemd, en dat is niet voor niets. Dit iconische park is namelijk ook de oprichter van de Dag van het Sprookje. De eerste dag was op 7 juli 2007. De zevende van de zevende verwijst naar het getal 7 in sprookjes, waaronder de Zeven Dwergen en De wolf en de zeven geitjes. Een dagje Efteling is iets wat echt iedereen moet hebben gedaan én blijft altijd een betoverende klassieker onder dagjes uit!

efteling-volk-van-laaf-monorail.jpg

Julianatoren: Sprookjesachtige Zomerweken

Attractiepark Julianatoren verandert in een wereld vol magie tijdens de Sprookjesachtige Zomerweken. Het park is helemaal in het thema van sprookjes: ontdek met de kleinsten de vele sprookjesshows met Dino & Dina, Meneer Kaasgaaf, Mevrouw Suikerspin en Jul & Julia. Kom het snel beleven en bestel hier je tickets met €5,- korting!

shutterstock_image - 2023-07-04T100941.602.jpg

Disneyland Parijs

Nu de vakantie eindelijk begonnen is, kun je er lekker op uit over de grens. En wat is nou magischer dan een dagje Disneyland Parijs? In dit betoverende park kijk je je ogen uit: ontdek meer dan 50 attracties en ontmoet de bekende Disney-figuren. Een dagje Disneyland is een droom voor jong en oud! Geniet van een wonderlijke vakantie en boek hier je tickets.

camping_grand_paris_incontournables_disneyland_paris_03_opti.jpg

Toverland

In Toverland heb je alles voor een betoverend uitje! Ontdek de Magische Vallei, het Land van Toos en nog meer werelden van sprookjesachtige verhalen. Dit fantasierijke park heeft alles voor een toverachtig dagje uit. Beleef ook de nieuwste attracties in het themagebied Avalon, met de parachutetoren Dragonwatch, vliegtuigmolen Pixarus, rondrit Garden Tour en carrousel Jumping Juna. Kortom, een dagje waar je écht wordt betoverd!

Toverland (1).jpg