Bij deze uitjes beleef je ijspret op de schaatsbaan

De winter is pas écht geslaagd wanneer je een rondje hebt geschaatst! Uiteraard kun je in de meeste steden wel ergens schaatsen, maar veel uitjes hebben ook de mogelijkheid om je uit te leven op de ijsbaan. Ook al ben je geen ster op schaatsen; het zal gegarandeerd een gezellig uitje worden met ijspret voor iedereen!

Het Spoorwegmuseum: schaats tussen de treinen

Op het leukste station van Nederland kun je niet alleen interessante weetjes leren over treinen, maar ook de ijsbaan op. Tijdens de winter is het Spoorwegmuseum namelijk omgetoverd tot een Winter Station; met een ijsbaan rondom een historische stoomlocomotief heb je een compleet winteruitje. Wat deze ijsbaan nóg leuker maakt is het discoschaatsen vanaf 16:00 uur. Dan kun je pas echt losgaan! Koop daarom snel kaartjes met korting en geniet.

image006 (1).jpg

Winter Slagharen

Ook Slagharen is helemaal omgetoverd tot een winterwonderland, waar je altijd kunt genieten van de leukste attracties en straatentertainment. Maar dit jaar kun je ook schaatsen op een overdekte ijsbaan in Winter Western Village. Na de ijspret kun je genieten van warme chocolademelk en glühwein, zo is de ijspret helemaal compleet. Scoor dus snel je tickets met korting voor Slagharen en leef je uit!

Foto-s DPG Media3 (1).jpg

Schaatsen bij de kerstboom in Toverland

Deze winter zijn de 6 werelden van Toverland allemaal open en kun je genieten van winters entertainment en magische attracties. Ook hier is een ijsbaan bij een gigantische kerstboom waar jij je pirouettes kunt draaien. Er is hier nog meer winterpret: doe een potje curling of glij van een metershoge bandenbaan. Bestel hier voordelig je kaartjes voor Toverland en ervaar het ultieme wintergevoel.

Toverland ijsbaan.jpg

Winter Efteling

Op de betoverende winterse wereld van de Winter Efteling kun je ook losgaan op de ijsbaan. Op de Warme Winter Weide kun je genieten van het leukste entertainment en van heerlijke winterse lekkernijen. Dit jaar kun je ook in de open lucht schaatsen; zo is de wintersfeer helemaal compleet. Koop hier je tickets voor de Efteling en beleef een compleet winters uitje!

Roodkapje tijdens de Winter Efteling_300dpi_100x66mm_D_NR-7943.jpg

IJspret bij het Archeon

Dat het Archeon vol zit met verschillende activiteiten is al bekend. Het park brengt je terug in de geschiedenis en je zwerf hier door verschillende tijdperken. Maar dit jaar is het hier zelfs mogelijk om de ijsbaan op te gaan. Natuurlijk kan een warme kop chocomelk dan niet ontbreken. Scoor hier je kaartjes voor Archeon en beleef ijspret in een historische omgeving!

Schaatsen Archeon.png

Bron afbeelding: Museumpark Archeon (YouTube)