Bij deze uitjes is je hond welkom!

Het blijft altijd moeilijk om je beste viervoeter thuis achter te laten. Neem je hond dus eens mee naar een leuk dagje uit! Laat ze kennismaken met hun dierenvrienden of loop rond in de leukste attractieparken. Hier lees je waar jouw geliefde viervoeter allemaal welkom is.

Kinder Pretpark Julianatoren

Voor een dagje uit met de hond en kinderen in Apeldoorn is Julianatoren ideaal. Honden zijn hier namelijk van harte welkom! Er zijn hondenbarren met vers water en een gratis hondenschepje voor de ongelukjes. Je kunt zelfs met je hond naar aparte uitlaatplekken. Boek hier je kaartjes voor 22,-!

Kopie van Julianatoren (1).jpg

Attractiepark Slagharen

Ook in Attractiepark Slagharen mogen honden, mits aangelijnd, mee voor een leuk dagje uit. Pluspunt: dit is geheel gratis! Er gelden echter wel uitzonderingen: honden mogen niet in de attracties, shows, winkels en restaurants (met uitzondering van hulp- of geleidehonden). Kom dus met je trouwe viervoeter en scoor je kaartjes voor slechts 17,50.

Jumping Horse.2.jpg

Familiepark Drievliet

In Familiepark Drievliet zijn honden ook toegestaan en de toegang bedraagt slechts 2,50 inclusief een hondenzak. Ook wordt aangeraden om je eigen hondenzakjes mee te nemen en grote boodschappen zelf op te ruimen. Voor de rest mogen de honden gezellig mee, dus bestel je tickets hier met korting voor 21,-!

dynamite express2.jpg

Dierenpark Amersfoort

Of ga eens een dagje naar de dierentuin met je hond! In Dierenpark Amersfoort zijn de viervoeters ook welkom. Laat je hond oog-in-oog staan met olifanten, chimpansees, stokstaartjes en nog meer leuke dieren. Let op: er zijn wel een paar plekken waar de honden niet mogen komn. Dit is bijvoorbeeld het verblijf van de neushoorns, het Apeneiland en het Schildpaddenhuis. Hier geniet je voordelig van kaartjes voor 22,-.

2023_beeld_ Dinopark (1).jpg

Ouwehands Dierenpark Rhenen

Ook in Ouwehands Dierenpark kunnen de viervoeters nieuwe dieren leren kennen. Een paar voorwaarden zijn dat ze onder reguliere controle van de dierenarts zijn en kort aangelijnd blijven. Je hond mag overal mee, behalve in de Theatertent, Het Wad, de kinderboerderij en in foodcounters. Een ticket voor de hond kost 5,50, inclusief een opruimzakje en een koekje. Bestel hier snel je tickets.

ouwehands dierenpark.jpg