Bijzondere avondjes uit voor deze herfst

Helaas heeft niet iedereen herfstvakantie… Maar laat dit je niet tegenhouden om te genieten van het najaar! Ga eropuit met je familie, vrienden of kind(eren) door een avondje vrij te nemen. Gun jezelf een welverdiende ontspanning na een lange werkdag. Van live muziek tot een actief avondje uit: wij hebben de beste tips voor een onvergetelijk avondje uit tijdens dit seizoen!

Geniet van een feestelijke avond met ‘The Prom’

Jezelf kunnen en mogen zijn: daar draait het om in de musical The Prom. Jong en oud beleven een inspiratievolle show over Emma, die met haar vriendin en liefde Alyssa naar the prom wil gaan. Helaas ligt dat moeilijk in haar conservatieve woonplaats, waardoor de ouderraad het feest heeft afgelast. Een groep uitgerangeerde Broadwaysterren trekt daarom ten strijde. Dit belooft een emotionele reis te worden, met als einddoel dat iedereen zichzelf mag zijn!

Reserveer hier je tickets vanaf €34,70 (met €7,50 voordeel!)

TheProm-135x92 mm.jpg

Laatste kans voor Tina - De Tina Turner Musical

Het verhaal van The Queen of Rock ‘n Roll is nog maar kort te zien. Ervaar daarom nog snel een prachtig avondje uit in het Beatrix Theater met de musical Tina - De Tina Turner Musical. Laat je verrassen en inspireren door het levensverhaal van een doorzetter en doener, uiteraard met haar bekendste nummers waaronder ‘What's Love Got To Do With It’ en ‘The Best.’ Koop dus snel je kaartjes en mis het niet!

Reserveer hier je kaartjes vanaf €38,95

TinaNL3-301.jpg

Laatste kans voor een magisch avondje uit met Disney’s Aladdin

Deze hitmusical loopt nog t/m december, dus wees er zo snel mogelijk bij! Deze fenomenale show kan je niet missen en belooft een onvergetelijke avond te worden voor iedereen. Dit is ook een perfect avondje uit met kinderen, want wie kent het verhaal van Aladdin niet? Wees er dus snel bij en laat je verrassen door een fenomenale show vol met bijzondere spektakels!

Bestel hier je tickets met tot €20,- korting (alleen nog tot en met 30 oktober!)

Tapijt Jasmine Aladdin DEF.jpg

Het Bowie Concert: een spectaculaire ode

Heb je zin in een avondje vol live muziek? Ga dan naar het Bowie Concert, waar David Bowie’s beste nummers worden performed door topmusici van nu. In deze show kun je genieten van alle elementen van Bowie; zijn bekendste nummers, levensverhaal en zijn excentrieke verschijningen. Beleef dit geweldige muzikale avondje uit zelf en get your tickets now!

Scoor hier snel je tickets voor de show van 4 of 5 november met 40% korting

Bowie 2.jpg

Actief avondje skiën in SnowWorld

Liever toch een actief avondje uit? Wist je dat SnowWorld tot 23:00 uur open is? Genoeg tijd om in de avond dus nog even samen de piste af te gaan! In SnowWorld zijn de mogelijkheden van wintersporten groot; ga skiën, snowboarden of geniet lekker van de sneeuw. Zo maak je er samen een mooi (en actief!) avondje uit van.

Koop hier je avond skipas van 4 uur van €27,50 voor €19,95

SnowWorld okt 2021-93.jpg