Bijzondere cadeautips voor de feestdagen

It’s beginning to look a lot like christmas.Dat betekent cadeaus en nog veel meer cadeaus. Natuurlijk wil iedereen een zo uniek mogelijk cadeau dat echt onvergetelijk is. Het mooiste is om je dierbaren een mooie herinnering te geven. Lees daarom snel verder voor extra bijzondere cadeautips voor de feestdagen!

Herinneringen voor het leven tijdens een stedentrip

Herinneringen maken voor het leven is iets kostbaars. Daarom is het al helemaal leuk om samen op een reis te gaan! Een aanrader om cadeau te geven is een stedentrip in Europa. Er zijn genoeg Europese steden om te verkennen. Bezoek het historische Rome, de muziekstad Wenen of bruisend Lissabon. Kies een unieke locatie uit en verras diegene met een vakantie die jullie nooit meer zullen vergeten.

Stedentrip Londen 4 dagen Hotel Bolderman Stedentrips 4.jpg

Een onvergetelijke helikoptervlucht

Een helikoptervlucht is pas écht een bijzondere ervaring om cadeau te geven. Hier zal iemand nog jarenlang over praten! Met een vlucht geef je iemand een geweldig avontuur cadeau, die jullie samen kunnen beleven. Deze unieke experience is inclusief een segway-ritje; dat maakt het cadeau nog extra bijzonderder.

helikopter sl6.jpg

Theatertickets

Ken je een theater-, cultuur- of muziekliefhebber? Je kunt deze mensen altijd verrassen met een ticket voor een theatershow of een concert. Naast theatershows die nu spelen, waaronder Disney’s Aladdin en Tina - De Tina Turner Musical, kun je ook alvast een ticket geven van een nieuwe voorstelling om de gelukkige hier alvast op te laten verheugen. Een tip hiervoor is Disney’s Aida: dit bekende sprookje zal iedere musicalliefhebber in het theater willen zien.

shutterstock_589258457 (1).jpg

Een unieke workshop of cursus

Een cursus of workshop is leuk voor iemand die altijd wel iets nieuws wil proberen. Wie weet ontdekt diegene een _hidden talent_of een nieuwe hobby. Voor de sportievelingen is een golfcursus of een dagje SnowWorld met skiles een leuk cadeau. Andere bijzondere workshops zijn bijvoorbeeld wellnessproducten maken, zilver maken of Bossche Bollen bakken. Met zo’n cadeau kun je gegarandeerd je dierbaren verrassen!

workshop zilver pa.jpg

Een ontspannen dagje wellness of hotelovernachting

Iedereen kan wel goede ontspanning gebruiken. Geef ze daarom een dagje wellness of een hotelovernachting cadeau. Zo kunnen zij verplicht even aan niets denken en goed genieten. Een dagje wellness om te ontstressen zal iedereen dus waarderen. Met een hotelovernachting kunnen zij ook genieten van een weekendje waar alles voor ze geregeld is. Puur genieten!

SpaSense.jpg

Nog meer inspiratie nodig voor cadeaus voor de feestdagen? Check dan ook de blog ‘Zo geef je een origineel cadeau’!