Cadeautips voor Valentijnsdag: neem je geliefde mee uit

Het is bijna weer de tijd van het jaar om jouw (geheime) geliefde in het zonnetje te zetten. Heb je nog geen cadeau of ben je gewoon op zoek naar inspiratie voor Valentijnsdag? Neem jouw speciale persoon dan een dag mee uit of beleef samen een heerlijk nachtje weg. Er is immers weinig waardevollers dan het maken van mooie herinneringen!

Ga samen ontspannen in de sauna

Laat de hectiek van het dagelijks leven achter jullie en duik samen de sauna in. Je kunt nu namelijk extra voordelig tot rust komen bij de mooiste wellnessresorts van Nederland en België. Ga bijvoorbeeld naar Elysium, De Veluwse Bron of Thermen Barendrecht. Geniet hier van fijne wellnessbehandelingen en heerlijke faciliteiten in een mooie omgeving.

Veluwse Bron 1.jpg

Geniet in het theater

Liever een avondje uit? Dat kan natuurlijk ook! Bezoek nog snel één van de laatste voorstellingen van Disney's Aladdin of TINA - De Tina Turner Musical of ga samen naar een gloednieuwe show. Zo zijn The Bodyguard, Disney's AIDA en Les Misérables binnenkort in Nederland te zien.

Tapijt Jasmine Aladdin DEF HR.jpg

Geef een nachtje weg cadeau

Na de voorstelling kun je meteen de hotelkamer induiken om jullie avondje uit te verlengen, maar het is natuurlijk ook mogelijk om 'gewoon' lekker een nachtje weg te gaan. Neem je lover mee op stedentrip naar Delft of Leeuwarden, slaap op een boot in Rotterdam of ontdek samen de Waddeneilanden.

Westcord Hotels - Hotel De Wadden - 06 - Copy.jpg

Meer tips voor Valentijnsdag

Tot slot hebben we nog een paar andere tips voor je. Houd elkaar bijvoorbeeld lekker warm bij het Nederlands IJsbeelden Festival of laat je een keer als VIP in de watten leggen. Met onze allerleukste tickets voor de Matthäus Passion en Mozarts Requiem beleven jullie pas écht een unieke ervaring.

Concertgebouw Zaaloverzicht 2019.JPG