Cast Les Misérables ontvangt Diamanten Ticket Award

De cast van musical Les Misérables is deze week verrast met de Diamanten Ticket Award. Deze prijs kregen ze voor de verkoop van meer dan 125.000 kaarten voor de theaterproductie!

De Diamanten Ticket Award is voor het eerst in Nederland uitgereikt. Deze bijzondere award is in ontvangst genomen door de hoofdrolspelers van Les Misérables: Freek Bartels en Vajèn van den Bosch.

Grote verrassing

“Het is onwerkelijk,” reageert Bartels. “Voorafgaand aan de voorstelling in Kunstlinie in Almere stonden we met de cast op het toneel voor een company call. En ineens stond Hans daar met deze award. We wisten wel dat de verkoop goed gaat, maar dat er al 125.000 tickets zijn verkocht was voor iedereen een grote verrassing.”

Creatief producent Hans Cornelissen is verrast en acht het een grote eer dat de cast van Les Misérables de eerste award heeft ontvangen. “Met nog een week tot de première is het ongelooflijk dat het publiek nu al in zulke grote getale Les Misérables blijkt te willen zien.”

Première

Afgelopen zondag, 5 maart, heeft de première van Les Misérables plaatsgevonden in Koninklijk Theater Carré in Amsterdam. Dit legendarische verhaal over vriendschap, vrijheid en liefde werd meteen overladen met jubelende recensies. Deze voorstelling belooft dan ook een onvergetelijke ervaring te worden, dus boek hier snel je kaartjes en ontvang een gratis programmaboek!

LesMis-DPG-696x428 px-scene-v1.jpg