4 tips om even lekker te ontspannen

Door alle drukte van de dag is het soms lastig om een goede pauze te nemen en te genieten van het moment. Ontspanning is enorm van belang: maak je hoofd leeg en zet je mentale gezondheid voorop. Hieronder staan tips om goed bij te komen en te relaxen. Dit in het teken van de Dag van de Geestelijke Gezondheid op 10 oktober.

Ga eropuit met de kids

Wanneer je je kinderen verwend met een leuke dagje uit, zullen je zorgen ook een stuk minder worden. Als zij de dag van hun leven hebben, zal dit jou zeker ook gelukkig maken. Ga bijvoorbeeld met het gezin naar de Efteling. Stiekem kun je jezelf hier ook vermaken met de leukste attracties. Check ook ons andere blog voor de leukste tips voor dagjes uit met de allerkleinsten. Zo laat je je zorgen achterwege door eropuit te gaan met de kinderen.

Bestel hier je tickets voor de Efteling vanaf €46,-

efteling 3.jpg

Ontdek een nieuwe stad

Een verandering van omgeving doet je beter dan je denkt. Als je er even tussenuit gaat is het vooral leuk om een nieuwe omgeving of stad te ontdekken. Dit is nóg leuker (en duurzamer!) met de trein. Kies één van jouw droombestemmingen in Europa en verras jezelf met de meest bijzondere bezienswaardigheden van de stad. Kom hierna weer geïnspireerd terug.

Check hier de mogelijkheden van GreenCityTrip van €299,- voor €199,-

Algemeen1.jpg

Ontspanning in een hotel ⁠ ⁠

Eén van de makkelijkste manieren om jezelf tot rust te manen is een weekendje weg in een hotel. Zet je gedachten even op niets en laat alles, inclusief het ontbijt en diner, voor je geregeld zijn. Ook beschikken sommige hotels over een wellness waar je heerlijk kunt relaxen. Ontspanning op z’n best. Laat je verwennen met je partner, vriend(in) of familielid in één van de hotels hieronder en kom weer opgefrist terug!

Fletcher nazomeren.png

Genieten van live muziek

Muziek brengt mensen samen en zorgt voor een goede ontspanning. Iedereen zal genieten van een avondje uit met live muziek. Laat je meenemen door een live concert - bijvoorbeeld The Star Wars Suite - met muziek van de bekende filmreeks, of verras jezelf eens met een klassiek concert. Hierdoor zal je gegarandeerd even je hoofd kunnen legen en optimaal kunnen genieten van het moment.

PLU1802_TheStarWarsSuite_Eventim_eTicket_800x800px.jpg