De actiefste dagjes uit voor dit najaar

Ben jij iemand die een adrenalinekick zoekt of graag iets nieuws wil proberen? Hieronder lichten we verschillende dagjes uit uit waarbij je jouw energie helemaal kwijt kunt. Verras jezelf en/of je vrienden en familie door ietsout of your comfort zonete doen. Lees snel deze tips voor nieuwe, unieke en actieve ervaringen!

Ice karten

De kans is groot dat je ooit al hebt gekart, maar wist je dat dit ook op het ijs kan? Ervaar ijskarten met je vrienden of familie en beleef een bijzonder dagje uit. Ga bijvoorbeeld de strijd aan met je vrienden en kijk wie het snelst het circuit kan afronden. Mis deze bijzondere ervaring niet en maak er een mooi actief dagje uit van.

Koop hier je tickets van €39,95 voor €29,50

IceKart Rucphen dagje weg rijdend 2.jpg

Airsoft: een uniek dagje uit

Paintballen is een dagje uit dat de meesten wel kennen, maar als je toch iets anders wil proberen is airsoft ook een uitdagende optie. Dit is een stapje verder dan paintballen; je beleeft namelijk hoe het is om een militair te zijn. Speel in twee teams tegen elkaar en beleef een dag vol uitdaging.

Boek hier een dagje Airsoft voor 6 personen van €160,- voor €16,-

Airsoft - 1.jpg

Verbeter je rijskills met een slipcursus

Onderschat het nut van een slipcursus niet; het is een noodzakelijke (en spannende!) activiteit waarbij je je rijvaardigheden even kunt aanscherpen. Oefen met het sturen op een glad wegdek en bereid je voor op noodsituaties. Laat je verrassen door de skills die je opbouwt tijdens deze interessante training en wie weet bedank je jezelf later nog wel!

Boek hier een slipcursus vanaf €39,-

DSC00822.jpg

SnowWorld: wintersport in ons eigen land

Natuurlijk kan je op skivakantie gaan, maar zelfs in ons eigen land is het mogelijk om de leukste wintersporten te doen. Dit beleef je allemaal in SnowWorld, een hartstikke leuk actief uitje waar je verschillende keuzes hebt in wintersport. Ga bijvoorbeeld samen skiën, snowboarden, ijskarten of geniet simpelweg van de sneeuwpret.

Bestel hier een 2 uur Skipas van €37,50 voor €22,50

SnowWorld-2.jpg

Klimpark Zips & Ropes: actie voor jong en oud

De hoogste bomen beklimmen, ziplinen of parcoursen afleggen met touwen van boom tot boom. Het kan allemaal tijdens een dagje uit bij Klimpark Zips & Ropes. Dit park is voor jong en oud, dus een ideaal actief uitje voor het hele gezin. En hoe leuk is dit in de herfst; de prachtige oranje gekleurde bladeren zullen gegarandeerd een mooi herfstachtig uitzicht geven!

Scoor hier je tickets van €17,50 voor €14,95

Klimpark Zips & Ropes.jpg