Tips: de allerleukste activiteiten tijdens herfstachtig weer

Na de hete dagen van de zomer kunnen we eindelijk weer afkoelen in de herfst. Maar hier hoort natuurlijk ook veel regen bij en niet iedereen kijkt er dan naar uit om een dagje buiten te spenderen. Is er inspiratie nodig voor de leukste uitjes om het regenachtige weer te vermijden? Hier zijn de allerleukste overdekte dagjes uit voor dit seizoen!

Zoek de adrenalinekick in Indoor Skydive Roosendaal

Voor mensen die zoeken naar een adrenalinekick is de Indoor Skydive in Roosendaal een bijzonder uitje tijdens de herfst. De snelheid van deze luchttunnel kan oplopen tot maar liefst 250 kilometer per uur! Klinkt het misschien té spannend? Don’t worry, want er is genoeg begeleiding door een professionele instructeur die klaarstaat om alles uit te leggen en ondersteuning te geven. Doordat het naast een spannende ook een veilige ervaring is, kunnen zelfs kinderen vanaf 4 jaar meedoen. Kortom: echt een adrenalinekick voor jong en oud.

Bestel hier je tickets met 25% korting

Hoofdbeeld_ISR - volwassen dagje weg (13).jpg

Remastered - 3D Experience: de nieuwe Hollandse meesters

Rembrandt, Mondriaan en Van Gogh: maak mee hoe deze oude Hollandse meesters worden ‘remastered’ door nieuwe Hollandse meesters. In deze 3D-installaties ervaar je kunstwerken als een interactieve ervaring. Dans bijvoorbeeld mee op Mondriaans ‘Victory Boogie Woogie’ of loop door een waterval. Beleef de kleuren van Van Gogh als een prachtige digitale installatie. Kortom, elke ruimte geeft écht een unieke experience. Kom het snel zien en maak de mooiste foto’s als herinneringen van deze geweldige belevenis.

Bestel hier je tickets vanaf 16,50

397286-Remastered-075-4d23d1-original-1626517759.jpg

Ripley’s Believe It or Not!: het meest onvergetelijke museum

Ripley’s Believe It or Not presenteert de meest bizarre kunstwerken en onvergetelijke vondsten waarvan je niet eens wist dat ze bestonden. Deze excentrieke kunstwerken zijn van de Amerikaanse cartoonist en (amateur) antropoloog Robert Ripley. Hier is het niet alleen een kwestie van kijken, want in Ripley’s warenhuis zijn er ook merkwaardige interactieve tentoonstellingen. Deze speciale tentoonstellingen en kunstwerken zullen er gegarandeerd een onvergetelijke dag van maken voor iedereen. Mis deze bijzondere ervaring niet en bestel snel een ticket voor Ripley’s Believe It or Not!

Entree volwassenen van €23,95 voor €13,99 (vanaf 16 jaar)

ripleys_40316176184_o.jpg

Les Misérables: het legendarische en inspirerende verhaal van Jean Valjean

Een klassieker in de musicalwereld over een verhaal van vrijheid, vriendschap en liefde. Les Misérables sleept je mee door het verhaal van Jean Valjean in het 19e eeuwse Frankrijk, die na jarenlang gevangenschap zijn vrijheid wil terugpakken. Jean Valjean probeert een nieuw begin te maken, ondanks dat het moeilijk blijft om zijn verleden achter zich te laten. Wat volgt is een ontroerend, inspirerend en tijdloos verhaal dat iedereen zal raken. Boek nu alvast je tickets en verheug je op een onvergetelijke show in 2023. Deze legendarische klassieker kan je echt niet missen!

Bestel kaartjes vanaf €32,90 met gratis programmaboek

94x63 mm-Uitmarkt opmaak Les Mis.jpg

Paintballen: een dag vol actie en tactiek

Tijdens de herfst is paintballen een perfecte activiteit, aangezien de afkoelende temperaturen het iets aangenamer maken om met je overall en veiligheidsbril los te gaan op het paintballveld. Maar het is ook een enorm leuke activiteit voor binnen, want op veel locaties is het mogelijk om je tactieken uit te proberen in een overdekte paintball arena. Ga je dus liever voor een actief dagje uit in de herfst en wil je door middel van teamwork jullie tegenstanders uitschakelen? Aarzel dan niet en kom met een groep een dagje paintballen!

Bestel hier je tickets vanaf €15,00

Paintball 28.jpg