De Efteling onthult een nieuw themagebied rondom de Danse Macabre

Afbeelding: Efteling (YouTube)

De Efteling heeft bekendgemaakt hoe het gebied rondom de nieuwe attractie Danse Macabre eruit gaat zien. Dit spookspektakel wordt onderdeel van het nieuwe themadeel ‘Huyverwoud.’

Danse Macabre

De Danse Macabre, een attractie die in 2024 zal openen en waar zes grote houten koorbanken op een enorme draaischijf alle kanten op bewegen, is de opvolger van het Spookslot en meteen ook een nieuw spookhuis. Uiteraard zal de muziek van Danse Macabre een enorme rol spelen.

De Efteling heeft op hun YouTube-kanaal een korte serie, genaamd The Making of: Danse Macabre, uitgebracht. Hier kom jij achter het proces van deze nieuwe veelbelovende attractie.

The Making-of: Danse Macabre

Het nieuwe themadeel Huyverwoud

Het nieuwe gebied is ontworpen door Jeroen Verheij en zal naast het 20 meter hoge spookhuis bestaan uit verschillende horecalocaties en een souvenirwinkel. Daarnaast komt de wachtrij van de Danse Macabre te liggen aan het Abdijplein. Dit themagebied zal het griezeligste stukje van het pretpark worden!

Neem hier een kijkje achter de schermen

Scoor tickets voor de Efteling

We moeten nog even geduld hebben om dit nieuwe spookgebied te beleven in de Efteling, maar uiteraard kun je je nu al meer dan genoeg vermaken in dit park! De Droomvlucht is inmiddels al volledig gerenoveerd, dus kom het snel bekijken en scoor je kaartjes voor de Efteling!