De grootste kerstmarkten in Nederland 2022

Kom helemaal in de kerstsfeer door de grootste kerstmarkten in Nederland te bezoeken. Vind hier de leukste kerstdecoraties, cadeaus voor onder de kerstboom of ga samen schaatsen op de ijsbaan. Genoeg te doen en vooral enorm veel gezelligheid. Lees snel verder voor deze leuke kerstmarkten in ons land en geniet!

Kerststad Valkenburg (18 november 2022 t/m 8 januari 2023)

Valkenburg is the place to be om een kerstmarkt te bezoeken in ons land. Hier kun je de leukste kraampjes bezoeken in de grotten bij de stad! Hier zijn jaarlijks verschillende kerstmarkten; breng een bezoekje aan Winter Wonderland Valkenburg, Kerstmarkt Fluweelengrot of Kerstmarkt Gemeentegrot. Met volop keuzes in kerstmarkten raak je hier niet uitgekeken!

Gemeentegrot Kerstmarkt.jpeg

Kerstmarkt Gemeentegrot

Kerstmarkt Haarlem (9 t/m 11 december 2022)

Haarlem is een supergezellige stad om kerstmarkten te bezoeken. Dit jaar zijn er maar liefst 350 (!) kerstkramen in de binnenstad te vinden. Naast het struinen langs de mooiste kraampjes kun je hier ook genoeg doen, voornamelijk in het weekend. Bekijk verschillende optredens in de Schagchelstraat of ga met de kinderen naar de Oude Groenmarkt voor de leukste activiteiten. Zo geniet je optimaal van de kerstsferen.

Kerstmarkt Maastricht (1 t/m 30 december 2022)

Kom naar het gezellige Limburg en bezoek Magisch Maastricht Vrijthof. Hier kun je schaatsen op de schaatsbaan, een rondje in het reuzenrad en uiteraard de leukste kraampjes bezoeken. Hoe sfeervol is dat?! Geniet ook van lekkernijen als crêpes, wafels en gluhwein. Je kerstuitje is hier helemaal compleet!

Ice Village Amsterdam (14 t/m 26 december 2022)

Uiteraard is Amsterdam ook helemaal in de kerstsfeer dit jaar. De Ice Village Amsterdam op het Museumplein laat je helemaal in de kerstsfeer komen! Schaats tegenover het Rijksmuseum, geniet van winterse lekkernijen en bezoek de knusse kerstmarkt. Combineer dit gezellige uitje met een rondvaart langs het jaarlijkse Amsterdam Light Festival. Hier zijn kaartjes met korting te koop. Zo kom je gegarandeerd helemaal in de kerstsfeer.

Kopie van Fireflies_StudioToer_ArtistImpression © Amsterdam Light Festival.png

Royal Christmas Fair in Den Haag (8 t/m 23 december 2022)

Bezoek de gezellige Royal Christmas Fair in Den Haag met de mooiste lichtjes en honderden kersthuisjes. Allemaal verspreid in de Haagse binnenstad! Ook is de hele stad versierd met prachtige kerstverlichting, waaronder winkelgebieden als de Denneweg of het Hofkwartier. Tip: in Den Haag is ook het Groot Kerstcircus te vinden, met de veel spectaculaire acts uit verschillende landen. Leuk voor jong en oud tijdens de feestdagen!

Hoofdbeeld_Kerstcircus Den Haag - ladderact.jpg

Zoek je nog meer leuke dagjes uit voor deze maand, helemaal in de winter- en kerstsfeer? Check dan snel ons aanbod voor dagjes uit en geniet samen volop van deze feestelijke maand!