De leukste attracties voor de allerkleinsten in Disneyland

Een vakantie naar Disneyland Parijs is de droom van bijna elk kind. En voor de allerkleinsten valt hier meer dan genoeg te beleven voor een magisch uitje. Check hier de meest magische attracties voor de allerjongsten in Disneyland!

It’s a small world

Dit is dé klassieker voor jong en oud. It’s a small world zal echt een favoriet zijn van de kids. Stap in een bootje en ga samen op reis om de hele wereld. Hier kom je langs bijna alle landen: China, India, Rusland en zelfs Nederland! En uiteraard kun je het deuntje niet meer uit je hoofd krijgen…

yulissa-tagle-P-SwHEKaBMg-unsplash.jpg

Sleeping Beauty Castle

Hier kan elk kind zijn of haar ogen uitkijken. Het iconische roze kasteel kan je totaal niet missen als je het park bezoekt! Als je hier met de kids onderdoor loopt voelt het net een droom.

disneyland-2652760_1280.jpg

Peter Pan's flight

Ga zelf naar Nooitgedachtland! Vlieg met een piratenschip en ontdek de wereld van Peter Pan. In Nooitgedachtland zie je het schip van Kapitein Haak en kun je zien hoe de zeemeerminnen leven. Een prachtige rit voor de allerkleinsten!

Dumbo the Flying Elephant

Klim op Dombo en ga samen het avontuur aan. Bij deze attractie voelt het net alsof je zelf ook vliegt. Voel de wind door je haren en ervaar hoe het is om Dombo te zijn!

barbara-zandoval-V8_isx1T0hM-unsplash.jpg

Les Voyages de Pinocchio

Bij dit avontuur ga je mee met Pinokkio en Japie Krekel. In een houten kar ga je naar Stromboli’s poppentheater en zie je verschillende scènes uit het bekende sprookje. Pas wel op voor de bekende vijanden, en vier ten slotte feest met het liedje “When You Wish Upon a Star".

Buzz Lightyear Laser Blast

Voor de echte Toy Story-fans is dit een perfecte attractie. Hier mag je net als Buzz Lightyear schieten met een lasergun! Stap in een karretje en schiet op de vijanden om de missie te voltooien.

disneyland-1786155_1280.jpg

Tickets Disneyland

Dit is slechts een klein lijstje van alles wat peuters en kleuters kunnen beleven in Disneyland. Beleef deze en nog veel meer andere attracties in Disneyland Parijs. Bestel hier je tickets en ontdek de magie van Disneyland.

renato-marzan-xrMXQbG2LkM-unsplash.jpg