De leukste culturele uitjes voor iedereen

Vandaag, 25 oktober, is het de Internationale Dag van de Kunstenaar. Een goede reden om met z’n allen cultuur te snuiven! Laat je waardering zien voor kunstenaars en artiesten door bijvoorbeeld een museum te bezoeken of ga los met je eigen creativiteit. Speciaal hiervoor hebben wij de uniekste dagjes uit op het gebied van kunst en cultuur voor je op een rijtje gezet.

Hollandse meesters in Remastered - 3D Experience

In Remastered - 3D Experience beleef je hoe de klassieke Hollandse kunstwerken in een nieuw jasje worden gegoten én hoe kunst interactief kan zijn. Loop door een watervaldeur, laat je eigen UFO vliegen of ontdek hoe de klassieke kunstwerken van o.a. Van Gogh en Rembrandt digitaal kunnen zijn! Kaartjes zijn nu voor €24,50 (met gratis koffie of thee!) te koop.

Tickets voor Remastered in Rotterdam

406061-Remastered by night - Bas Czerwinski-32ec7f-original-1635936861.jpg

Ripley’s Believe It or Not: het meest bizarre museum

Hier ontdek je de meest bizarre rariteiten en zie je exposities die je nooit zelf zou kunnen bedenken. Dit is allemaal het resultaat van cartoonist Robert Ripley. Van gekrompen mensenschedels tot merkwaardige wezens: je vindt ze allemaal hier. Aanschouw tijdens je bezoek meer dan 500 exposities, galerijen en interactieve installaties. Zo ben je zeker wat culturele kennis rijker. Entree voor volwassenen is afgeprijsd van €23,95 naar €13,99, dus koop snel je kaartjes!

Entree Ripley’s Believe It or Not

Ripley-s sl4.jpg

Wees creatief in het Youseum Amsterdam

Wil je zelf beleven hoe het is om creatief bezig te zijn? Laat dan je creativiteit de vrije loop in het Youseum in Amsterdam. Je maakt de leukste foto’s voor je social media in de verschillende interactieve ruimtes. Laat je het kind in jezelf los in de gigantische ballenbak of maak foto’s in de spiegelkamer. Tickets kosten nu €13,50 i.p.v. €21,95 en je krijgt gratis een warme chocomel bij aankomst!

Toegang voor Youseum Amsterdam

ResellersAMS5.jpg

Bezoek het theater

Het theater bezoeken is een perfect uitje om cultuur te snuiven in het teken van deze dag. Bewonder werken van bekende acteurs en regisseurs en laat je verrassen door de impact die een theatervoorstelling op je kan hebben. Laat je inspireren door emotionele verhalen of lach om een show vol humor. Check de theaterstukken die nu spelen, waaronder Tina - De Tina Turner Musical of Disney’s Aladdin, óf verheug je vast op de shows die volgend jaar worden gespeeld! Bekijk hier de (laatste) deals van het theater.

ALA Scene 6-7B hr.jpg

Volg een workshop en creëer zelf iets nieuws

Ook kun je in het teken van deze dag zelf iets maken tijdens een workshop. In de workshop zilver maken kun je je creativiteit stimuleren door zelf een mooie creatie te creëren. Maak een prachtige zilveren ring met of zonder tekst en laat je inspireren door een nieuwe skill! Een workshop zilver maken is hier nu van €34,95 voor maar €29,95 te koop.

workshop zilver sl9.jpg