De leukste herfstvakantie uitjes in regio Noord

De herfstvakantie is nu echt begonnen voor regio Noord! Ga er samen op uit met de kinderen en maak de mooiste herinneringen. Wil je niet te ver reizen voor een uitje en heb je nog inspiratie nodig voor de leukste activiteiten in de buurt? Lees hier dan snel een paar tips voor de leukste uitjes in de regio.

Ontdek hartje Amsterdam met Mystery City Games

Dit is het leukste actieve dagje uit voor iedereen. Ontdek Amsterdam op een bijzondere manier door historische mysteries (gebaseerd op waargebeurde verhalen!) op te lossen. Werk samen om achter het antwoord van verschillende raadsels te komen in het hartje van onze hoofdstad. Kortom: een gezellige en unieke ervaring om Amsterdam te beleven.

Scoor hier tickets vanaf 13 jaar van €25,- voor €18,75

Operation 45 Game Set.jpeg

Een dagje uit in Haarlem met Smidtje Canal Cruises

Liever een andere stad ontdekken dan Amsterdam? Ontdek dan het prachtige Haarlem vanaf het water. Smidtje Canal Cruises bezorgt bijvoorbeeld leuke rondvaarten. Laat je verrassen door Haarlems historische centrum en de mooiste plekken van de stad. Tijdens de herfst is de boot ook verwarmd en deels overdekt, dus geen zorgen als het regent!

Bestel hier je tickets van €19,- voor maar €15,50 (entree volwassenen)

Nog een tip: als je toch in Haarlem bent, zijn er in de buurt van Haarlem ook andere leuke herfstuitjes voor kinderen. Ga bijvoorbeeld naar de Kennemerduinen en verzamel herfstbladeren, kastanjes etc. om herfstdecor te maken!

Smidtje Haarlem-26.jpg

Zoek uitdaging in een escaperoom in Amsterdam

Samenwerken en op zoek gaan naar oplossingen voor raadsels en puzzels: een escaperoom blijft een vermakelijke activiteit voor het hele gezin. Maar onderschat het niet, want het zal een enorme uitdaging worden om te ontsnappen binnen de tijdslimiet! Er zijn veel verschillende escaperooms in Nederland, waaronder in Amsterdam, met een uniek mysterie of thema. Kies er dus één die jouw het meest aanspreekt. Dit belooft een dagje uit vol uitdaging en samenwerking te worden!

Boek hier een escaperoom voor 2-8 personen van €149,95 voor maar €74,95

Escaperoom 2.jpg

Vlieg over de Hollandse rijkdommen in This is Holland

Dit is Nederland in een notendop: deze 5D flight experience laat de bekendste spots van ons land zien. Als je van een beetje spanning en adrenaline houdt is dit een geweldig uitje. Hier zie je de Amsterdams grachtengordel, de Veluwe en nog veel meer. Beleef hoe het is om te vliegen, met allerlei special effects om de zintuigen te prikkelen. Hierdoor zal het een onvergetelijke rit worden over ons eigen land. Mis deze ervaring dus niet en boek snel je tickets.

Bestel je tickets van €25,- voor €16,25 (kinderen van 4 t/m 12 jaar van €21,- voor €13,65)

thisisholland 258.jpg

Reis door het lichaam in Body Worlds

Zoek je een uitje met een educatief tintje voor het hele gezin? Dan is Body Worlds een bijzondere optie. Jij en je kind(eren) ontdekken hoe ons lichaam van binnen in elkaar zit (maar: leg wel aan de jongsten uit wat er te zien zal zijn). Ga samen op een bijzondere reis door het lichaam en ontdek wat van belang is voor jullie eigen gezondheid. Ook krijg je met de InBody Scan een unieke analyse van jouw lichaam, waar je onder andere je hoeveelheid vet, spieren en vocht in kaart brengt. Echt waardevolle kennis, dus!

Koop hier je tickets van €23,95 voor €13,99 (vanaf 18 jaar, inclusief InBody Scan t.w.v. €35,-)

DSCF5591.jpg