De leukste kerstvakantie-uitjes met de kinderen

Het is bijnathe most wonderful time of the year!Plan alvast de leukste uitjes met je kind(eren) en geniet samen van deze feestelijke kerstvakantie. Van een dagje in een magisch pretpark tot het bezoeken van een spectaculaire show: hier geniet jong en oud van. Lees snel verder voor deze gezellige uitjes met de kids.

Attractiepark Toverland

Geniet hier van de vele achtbanen met winter feelings! Naast jouw favoriete attracties en shows is het park helemaal versierd met een schitterend kerstdecor. Ook kun je hier winterse activiteiten doen; schaats op de ijsbaan, doe een potje curling of glij naar beneden van de bandenbaan. Even pauze? Geniet dan van warme winterse versnaperingen. Scoor snel je kaartjes voor Toverland met korting en beleef een magisch dagje uit.

port laguna 720x450 (1).jpg

Het Spoorwegmuseum

Het leukste station van Nederland is nu helemaal in de wintersferen! Met de prachtige verlichting, kerstdecor en een antieke carrousel voel je de gezelligheid. Uiteraard zijn er ook leuke programma’s voor kinderen, onder andere een overdekte schaatsbaan mét een disco vanaf 16:00 uur. Zo beleeft ieder kind een gezellig dagje uit. Bestel hier je tickets met korting en maak er een onvergetelijk dagje van.

image006.jpg

IJsbeelden Festival

Het Nederlands IJsbeelden Festival is ook dit jaar weer te bezoeken! Het thema is nu ‘What a Wonderful World.’ IJsbeeldartiesten van over de hele wereld hebben hier prachtige ijs- en sneeuwsculpturen voor gemaakt. Zie bijvoorbeeld sculpturen van de Sagrada Familia uit Barcelona of van het grootste koraalrif ter wereld. De special effects met licht, geluid en een prachtig decor zorgen ervoor dat het een betoverend uitje voor jong en oud wordt. Bestel hier je kaartjes met korting en geniet.

IJsbeelden720x450px-03.jpg

Great Christmas Circus

Dit bijzondere uitje voor de hele familie is helemaal in de kerstsfeer. Aanschouw bekroonde acts uit verschillende hoeken van de wereld. Stunts aan de trapeze of geweldige humor: hier beleef je het allemaal! Dit vindt plaats in een sfeervolle theatertent, versierd met een mooi kerstdecor. Koop hier je tickets voor The Great Christmas Circus in Beverwijk en beleef samen dit spektakel.

Copy of Great Christmas Circus - sfeer.jpg

Holiday on Ice

Holiday on Ice is een ideaal uitje voor deze feestelijke maand. Deze succesvolle ijsshow belooft een spectaculaire avond te worden. Bewonder pure schaatskunst met blinkende kostuums, een sneeuwstorm én vuurwerk. De artiesten zijn nu niet alleen op de ijsbaan, maar zelfs ook boven het ijs te zien! Koop hier snel je entree voor Holiday on Ice en laat je verrassen door dit fenomeen.

Check voor nog meer leuke uitjes met kinderen ons hele aanbod van dagjes uit!

DSC_9143.jpeg