De leukste outdoor uitjes met de kids

Het mooie weer is alweer in volle gang, wat betekent dat het tijd is om tijd met de kids te besteden in de buitenlucht. Een uitje in de buitenlucht zorgt niet alleen voor plezier en avontuur, het draagt ook bij aan de lichamelijke activiteit. Dus, hier zijn een paar leuke outdoor uitjes die je met de kids kunt doen in dit zomerachtige weer!

Ga de natuur in

Trek er in het mooie weer op uit naar een natuurgebied, bos of park in de buurt. Zo geniet je optimaal van het zonnetje: ga samen een wandeling doen of organiseer een picknick. Voor de kinderen is het extra leuk als hier wat uitdaging bij zit. Met de Nature Game kunnen ze de natuur op een andere manier ontdekken tijdens het spelen van een interactieve game op de smartphone. Deze grappige opdrachten zullen de kinderen zeker vermaken!

Nature Game.jpg

Zoek de uitdaging in een klimpark

Breng de zonnige dag door in een klimpark! In de meeste klimparken is er genoeg uitdaging voor alle leeftijden en kunnen de kinderen een geschikt parcours uitproberen. Moedig teamwork aan en overwin verschillende obstakels. Hier zijn verschillende klimparken die je kunt uitproberen met de kleinsten.

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-91 (1).jpg

Avonturenpark

Een ander avontuurlijk dagje uit is het Viking Adventure Park. Hier kunnen kinderen teruggaan in de tijd in een Vikingdorp midden in de groene heuvels. De kids kunnen hier genieten van de leukste activiteiten; laat ze een speurtocht doen, een vlot maken of workshops volgen. Boek hier je entree met korting!

Vikings 3 (1).jpg

Dagje pretpark

Dit mooie weer maakt het ideaal om naar een pretpark te gaan! Geniet samen van een dag vol plezier en probeer de leukste attracties uit. Tip: maak vast een lijst van de attracties die je wilt bezoeken, zo weten jullie zeker dat jullie niets missen. Voor een pretpark uitje op budget is Drouwenerzand een leuke tip; hier heb je tickets inclusief onbeperkt eten en drinken! Bekijk hier alle pretparken met korting.

BigWheel_closeup.jpg

Op safari

Breng tijdens het mooie weer een bezoekje aan de dierentuin of ga op safari in Beekse Bergen. Hier kunnen de kinderen oog in oog staan met de meest bijzondere dieren. In de meeste dierentuinen kunnen de kids ook nog eens hun energie kwijt in de leukste speelgebieden. Check hier alle dierentuinen voor kaartjes met korting!

Beekse bergen.png