De leukste pretparken voor de allerkleinsten

Ben jij op zoek naar een pretpark voor peuters en kleuters? Helaas zijn niet alle pretparken echt geschikt voor kleine kinderen… Maar er zijn gelukkig genoeg pretparken waar de allerjongsten onder ons zich wél zullen vermaken. Lees snel verder voor de leukste pretparken met attracties voor de allerkleinsten!

Ervaar de sprookjes in de Efteling

Wie kent de Efteling niet? Hier raak je niet uitgekeken op de leukste attracties. De Baron is misschien geen goed idee voor de kleinsten, maar er is genoeg ander vermaak. In het Sprookjesbos kunnen zij Doornroosje zien slapen, naar Hans en Grietje of de dansende waterlelies bekijken. Ook kunnen zij voor wat meer spektakel naar de Monorail: hier hebben jullie uitzicht op het Land van Laaf. Zo is er genoeg te doen voor iedereen. Bestel hier snel je tickets vanaf €46,- en geniet!

68569_fullimage_efteling2_1360x.jpg

Wees een echte viking in het Viking Adventure Park

Zijn je kinderen gek op vikings? Dan zitten ze helemaal goed in het Viking Adventure Park. Hier beleven ze hoe het is om een echte Viking te zijn. Kinderen kunnen hier bijzondere activiteiten doen in het thema van de viking. Een speurtocht, workshops of een eigen vlot maken: zo hebben de jongsten een actief dagje uit. Koop kaartjes nu van €12,50 voor maar €9,95 en laat ze een avontuurlijk uitje beleven!

Kaartjes Viking Adventure Park

Vikings 15.jpg

Attractiepret in Slagharen

Een avontuurlijk uitje voor jong (en oud!). Laat de jongsten het Wilde Westen beleven en genieten van de vele shows en straatentertainment. Slagharen staat natuurlijk ook bekend om achtbanen die een adrenalinekick geven zoals de Gold Rush. Maar geen zorgen, er is ook genoeg vermaak voor de jongsten. Slagharen heeft zelf een Top 10 kids attracties gemaakt. Zo kan iedereen goed genieten! Toegang tot Slagharen is nu met korting voor €18,90.

Tickets Slagharen

Slagharen sl 7.jpg

De wereld van Studio 100 in Plopsa Indoor Hasselt

In ons buurland België kun je met kinderen naar Plopsa Indoor Hasselt gaan. Dit overdekte pretpark heeft genoeg attracties voor de jongsten. Dit is de thuishaven van de Studio 100-helden. Laat de allerkleinsten losgaan in de Bumba Speeltuin of klim tot de top van de Klimberg. Ook kunnen zij hun lievelings Studio 100-figuren ontmoeten of een Bumba show bijwonen. Superveel te doen dus! Scoor snel je kaartjes van €23,50 voor €16,45.

Kaartjes Plopsa Indoor Hasselt

Plopsa Indoor Hasselt 4 (1).jpg