De leukste uitjes in Noord-Holland

Er is zoveel te doen in provincie Noord-Holland. Bezoek de bekende steden of geniet volop van de natuur met prachtige duinen. Er valt hier genoeg te beleven. Van een dagje museum tot een live concert; dit kun je deze periode allemaal doen in Noord-Holland!

Live concert: Opera Gala

Dit is hét uitje voor muziekliefhebbers. Tijdens dit Opera Gala in het Concertgebouw Amsterdam bewonder je prachtige operakoren, waaronder Nabucco, Carmen, Tosca en Aïda. Deze wereldberoemde aria’s zorgen samen voor een muzikaal spektakel. Het gala in het Concertgebouw is ook een ode aan de succesvolste Italiaanse operacomponisten uit de geschiedenis. Mis het dus niet en boek snel je kaartjes met korting!

Live concert: Opera Gala

Dagje museum: Youseum

Heb je zin in een dagje museum? Amsterdam zit vol met verschillende musea waar jij je kunt uitleven. Een aanrader is het Youseum Amsterdam; dit is een interactief museum waar je de mooiste foto’s kunt maken. Ontdek de verschillende kamers, waaronder een spiegelkamer of een ballenbak. Hier ben jij de kunstenaar én het kunstwerk. Zo kun jij je creativiteit helemaal vrij laten.

Dagje museum: Youseum

Dagje wellness: SpaWeesp

Heb je eerder zin in goede ontspanning of wil je liever niet naar een drukke stad? Ontvlucht dan even naar de rand van Amsterdam en bezoek de sauna in SpaWeesp, waar jij in een mediterraans ingericht wellnessresort kunt genieten van verschillende sauna’s, baden en rustruimtes. Geniet bijvoorbeeld van een rozensauna, infraroodsauna of een Turks stoombad. Na zo’n dagje ben je gegarandeerd helemaal uitgerust.

Dagje wellness: SpaWeesp

Sportief dagje uit: SnowWorld Amsterdam

Voor een actief dagje uit moet je ook in Noord-Holland zijn. In Amsterdam heb je namelijk een vestiging van SnowWorld, waar je kunt skiën en snowboarden op verschillende niveau’s. Neem een cursus of skiles als beginner of verleg je grenzen en bereik een hoger level. Geniet ook van een heerlijke schnitzel om de dag goed af te sluiten. Klinkt als een geslaagd actief uitje!

Sportief dagje uit: SnowWorld Amsterdam