De leukste uitjes in provincie Drenthe

In de provincie Drenthe zijn genoeg activiteiten voor een leuk uitje. Naast heide, hunebedden en bos zijn er ook genoeg actieve uitjes te beleven. Ben je benieuwd wat je allemaal kunt doen in de provincie die barst van de natuur? Lees dan snel verder!

Drouwenerzand

Ben je met de kinderen op stap? Dan moet je zeker naar Drouwenerzand! Een dagje pretpark hoeft niet duur te zijn, en dat bewijst Drouwenerzand. Hier heb je alles voor een geslaagd dagje pretpark: de leukste attracties voor jong en oud, én onbeperkt eten. Denk aan ijsjes, belegde broodjes, patat en nog veel meer snacks. Hier scoor je ook nog eens goedkoop je kaartjes voor dit leuke uitje in provincie Drenthe.

1Drouwenerzand.jpeg

Paintballen in Assen

Kun je wel wat actie aan? In Assen kun je ook een potje paintballen! Bij de paintball locatie in Assen kun je zowel indoor als outdoor paintballen. Ga dus de wildernis in van de provincie of op een speciaal binnenveld een potje doen. Boek hier snel eenpotje paintballen van 2,5 uur en ga met elkaar deze uitdaging aan!

Paintball 20 (1).jpg

Escape tours in Assen

Zijn jullie gek op het ontrafelen van mysteries? Tijdens de Escape Tour moeten jullie, in een groep van 2 tot 4 personen, binnen twee uur de geheime uitgang vinden van de stad. Dit maakt het ook extra leuk om een nieuwe stad in provincie Drenthe te ontdekken. Misschien tref je nieuwe plekken in Assen aan! Bestel hier een Escape Tour met korting.

Kopie van Escape Tours - 3.jpg

Pub en City Trail

Ook kun je op een andere interactieve manier een stad in de provincie Drenthe ontdekken. Met de Pub Trail in Emmen kunnen jullie, door middel van leuke opdrachten, nieuwe pubs in de stad ontdekken. Tijdens een City Trail is het mogelijk om een fantastische speurtocht te doen in Assen.

large-Pub-Trail-002 (2).jpg

Hunebedden in Borger

En wat is een uitje in provincie Drenthe zonder de hunebedden te bezoeken? Dit zijn de oudste monumenten van Nederland die je niet kunt missen. Hunebedcentrum Borger is een uitstekende plek om te beginnen met je wandel- of fietsroute in de natuur. Hier vind je gratis wandelroutes in de omgeving van de hunebedden.

dolmen-1644635_1920.jpg