De leukste uitjes voor bootliefhebbers

Schip ahoy! Stap aan boord en laat je meevoeren op een avontuurlijke reis op het water. Voor alle bootliefhebbers is niets beter dan een uitje op het water of het bewonderen van boten. Check snel deze uitjes voor een onvergetelijk bootuitje.

Rondvaart Biesbosch

Ontdek de Biesbosch vanaf het water en doe een vaartocht! Deze boten zijn voorzien van een groot panoramadek, waardoor je geniet van een wijds uitzicht over de Biesbosch. De schipper zal tijdens de tocht ook van alles vertellen over dit bijzondere wetland. Zo heb je een leuk bootuitje waar je omringd wordt door een prachtig natuurgebied. Bestel hier je kaartjes met €5,- korting inclusief lunch!

Biesbosch foto 4.jpg

Zeiltocht op de Stedemaeght

Vaar mee op één van de mooiste zeilschepen van Nederland! Dit schip heeft een indrukwekkend zeiloppervlak, drie prachtige masten en schitterende tuigage. Geniet tijdens de zeiltocht van het zonnetje en van een hapje en drankje. Je mag zelfs de matrozen helpen. Ideaal voor de bootliefhebbers, dus. Boek hier jouw zeiltocht van Lelystad naar Hoorn met maar liefst €40,- korting!

Stedemaeght (20).jpg

Lovers Rondvaart Amsterdam

Geniet van een leerzame en gezellige rondvaart op de grachten van Amsterdam. Hier geniet je niet alleen van een rondvaart, maar leer je ook nog meer over de hoofdstad. Vaar langs alle bezienswaardigheden met een hapje of drankje. Kortom, een gezellig bootuitje! Hier is een rondvaart slechts 9,99.

Lovers sl3.jpg

Maritiem Museum in Rotterdam

Voor de bootliefhebbers is Rotterdam echt the place to be. In deze havenstad kun je niet alleen een rondvaart doen, maar ook meer leren over de scheepvaart. In het Maritiem Museum ga je op reis door het maritieme heden en verleden in bijzondere tentoonstellingen. Beleef het zelf en scoor je entree met €7,50 korting! Tip: in Rotterdam kun je ook een rondvaart doen op de Maas of naar ss Rotterdam.

maritiem_museum_rotterdam_de_haven_foto_fred_ernst_9.jpg