De leukste uitjes voor de waterliefhebbers

Ben jij of is je kind gek van water? Voor alle waterliefhebbers, jong en oud, zijn er genoeg uitjes waar jullie van kunnen genieten. Want vanaf het water ziet de wereld er net even anders uit. Lees snel verder voor een leuk uitje op het water of een spannende waterattractie!

Rondvaart Amsterdam of Rotterdam

Niets kan je meer doen ontspannen dan een rondvaart. Stap aan boord en laat je zorgen wegnemen door het kalme water. Iedere waterliefhebber kan genieten van een rondvaart in de stad. Bewonder ook het prachtige uitzicht van de stad vanaf het water; zo heb je echt een andere kijk op de gebouwen. Die frisse bries op het water kan je echt goed doen, dus boek snel je kaartjes voor een rondvaart in Amsterdam of Rotterdam.

Copy of Onderzeebootloods (1920x1281) (1).jpg

Zeiltocht Stedemaeght

Dit uitje is niet alleen ideaal voor waterliefhebbers, maar ook voor zeilliefhebbers. De Stedemaeght is niet zomaar een zeilboot: het heeft een indrukwekkend zeiloppervlak en drie imposante masten. Geniet van de kracht van de wind en het geluid van klotsende golven tijdens deze zeiltocht. Dit allemaal onder het genot van een heerlijk hapje en drankje. Dit zal je liefde voor het water nog meer tot leven brengen, dus scoor snel voordelig je tickets!

Hoofdbeeld 1 stedemeaght.jpg

Slagharen: Ripsaw Falls

Deze adembenemende waterattractie is dé sensatie voor waterliefhebbers! Zoek die dosis adrenaline op en stap in een vlot bootje voor een spannend avontuur. Met hoge snelheid glij je naar beneden en kom je met een grote plons in het water terecht! Deze belevenis zullen de allerkleinste waterratten nooit meer vergeten, dus bestel je tickets met korting hier!

Efteling: Piraña

Ook in de sprookjesachtige Efteling kun je genieten van een toffe waterattractie, namelijk de Piraña. Dit is een avontuurlijke wildwaterbaan voor jong en oud: neem plaats in een ronde boot en trotseer de kronkelende rivier met verrassende watereffecten. Genoeg om jouw hart voor het water te vervullen!

remy-gieling--RwJveqoRrg-unsplash.jpg

Waterpret in het Dolfinarium

Het Dolfinarium is the place to be voor alle kleine waterliefhebbers. In het park kun je niet alleen de meest bijzondere zeezoogdieren ontmoeten, maar ook verschillende waterattracties uitproberen. Glij van verschillende snelle waterglijbanen en geniet van het geplons. Zo spetter je zelf na alle bijzondere dierenvoorstellingen. Beleef het zelf en bestel hier jouw afgeprijsde tickets.