De leukste uitjes voor de zomervakantie

Eindelijk, de zomervakantie is (bijna) begonnen! Wil jij er in deze periode lekker op uit gaan? Bekijk dan snel onze tips en boek meteen een leuk uitje voor het hele gezin.

DippieDoe: een attractiepark voor de allerkleinsten

Attractiepark DippieDoe is hét uitje voor kinderen van 0 t/m 12 jaar. Stap in de spannende achtbaan Tyfoon of zwier rondjes in de Draaikolk. Spelen met je kleintje doe je in de Dreumesbaai, waar hij/zij kan leren lopen en speelelementen ervaart. DippieDoe is kindvriendelijk, veilig, overzichtelijk en weersonafhankelijk - een gedeelte is overdekt, dus ook bij slecht weer is dit een perfect uitstapje.

Van €14,95 voor €10,49 (kinderen t/m 2 jaar hebben gratis toegang)

kleur-1533.jpg

Koninklijke Burgers’ Zoo: maak een wereldreis in één dag

Ben jij klaar voor een avontuur? Trek dan naar de Koninklijke Burgers’ Zoo. Hier duik je in een tropische koraalzee, ga je op ontdekkingsreis in het regenwoud en ontdek je de mysterieuze wereld van de Amerikaanse rotswoestijn. Alle bekende dieren kun je spotten in deze Arnhemse dierentuin: van neushoorns tot leeuwen en van gorilla’s tot giraffen.

Volwassenen: van €25,50 voor €24,-
Kinderen: van €23,- voor €21,40 (kinderen t/m 3 jaar hebben gratis toegang)

Burgers- Zoo_6.jpg

Het Spoorwegmuseum: het leukste station van Nederland

In het Spoorwegmuseum valt van alles te doen, zowel binnen als buiten. Bewonder het rijtuig van de koninklijke familie of geniet in het Stoomtheater, waar acteurs je meenemen naar het tijdperk van de Oriënt Express. Als klap op de vuurpijl mag je in De Vuurproef - een prijswinnende 4D-simulator - zelf een trein besturen. Wow!

Van €17,50 voor €12,50 (kinderen t/m 4 jaar hebben gratis toegang)

BN2A9938.jpg

Viking Adventure Park: ervaar hoe het is om viking te zijn

In Viking Adventure Park ervaar je hoe het is om een echte viking te zijn. Je beleeft hier de leukste activiteiten en spellen. Terwijl de kinderen zich uitleven en lekker ravotten in de speelzone, kunnen de ouders genieten op het zonnige terras. Zo kan iedereen ongestoord genieten van een heerlijke dag.

Van €12,50 voor €9,95 (kinderen t/m 1 jaar hebben gratis toegang)

Vikings 15.jpg

Disney’s Aladdin: een spectaculaire reis door een magische wereld

Disney’s Aladdin is dé voorstelling die je gezien moet hebben. De grote Broadwaymusical over de charmante straatdief Aladdin en de prachtige prinses Jasmine is niet voor niets een daverend succes. Humor, kleurrijke kostuums, verbluffende special effects: deze wervelende show gaat ongetwijfeld ook jouw hart veroveren.

Nu 50% voordeel op elk 2e ticket

Spread-30-31.jpg