De leukste uitjes voor sportfanaten

Laat je passie voor sport tot leven komen! Of je nu een échte sportfanaat bent of gewoon houdt van het bijwonen van sportevenementen, er is altijd wel een leuk uitje voor zulke liefhebbers te vinden. Lees verder en beleef onvergetelijke, sportieve avonturen.

SnowWorld

Voor een onvergetelijk wintersportuitje hoef je niet naar Oostenrijk of Frankrijk. Zelfs in Nederland kun je van de piste af. In SnowWorld geniet je namelijk in ieder seizoen van wintersport. Of je nu vaker van de piste bent gegaan of voor het eerst op de skis stapt: bij SnowWorld is ieder niveau welkom. Hier vind je alles voor een compleet dagje wintersport, dus kom snel en boek je skipas met korting.

SnowWorld-9 (1).jpg

Golfcursus

Ken je iemand die altijd al eens heeft willen golfen? Of zou je dat zelf willen leren? Ga met een professional de uitdaging aan en haal binnen no-time je golfvaardigheidsbewijs. Hier leer je alle technieken, zoals chippen, bunkerslagen en putten. Tijdens een tweedaagse golfcursus krijg je 12 uur les per dag over de sport. Boek hier jouw cursus met kortingen wie weet heb jij een nieuwe hobby gevonden.

Tweedaagse golfcursus.png

Klimavontuur

Heb je zin om je grenzen te verleggen? Voel de adrenaline terwijl je de uitdaging aangaat in een klimpark! Klim tussen boomtoppen, balanceer over bruggen en overwin de meest uitdagende obstakels. Of je nu een beginner bent of je vaardigheden wil aanscherpen, in Adventure Valley Zoetermeer kun je op verschillende niveaus klimmen.

Adventure Valley Landgraaf 2021-246.jpg

Icekart

Heb je verschillende sporten al uitgeprobeerd en wil je echt iets unieks meemaken? Ga dan icekarten! Drift behendig door de bochten en scheur met hoge snelheden over een ijsbaan. Probeer zoveel mogelijk rondes af te leggen in een korte tijd! IJskarten is iets dat iedere sportfanaat moet hebben geprobeerd. Boek hier dus snel 2 sessies met €10,- korting!

IceKart Rucphen dagje weg rijdend 1.jpg

Padel Copa Rotterdam

Wil je liever een sportwedstrijd bijwonen? Van 14 t/m 17 september vindt een internationaal padeltoernooi plaats in de Skybox Arena in Rotterdam! Nederlandse topspelers krijgen de kans om hun beste skills te laten zien aan het eigen publiek. Door o.a. een DJ belooft het een feestelijke sfeer te worden in de arena. Scoor tickets met korting voor een wedstrijd en check snel onze andere sportevenementen!

Untitled (19).png