Dit zijn de leukste zomeruitjes in België

Welkom in het gezelligste buurland, België! Voor een mini-vakantie is België een ideale plek om er even op uit te gaan. Ga voor een stedentrip, dagje dierentuin of zoek het avontuur op. In deze blog gidsen wij jou naar de leukste uitjes in ons buurland.

Bobbejaanland

In Bobbejaanland is een onvergetelijk avontuur gegarandeerd! Met meer dan 40 verschillende attracties die je kunt uitproberen zit er voor iedereen wat leuks tussen. Ga bijvoorbeeld in de Triple launch coaster Fury en schiet met een tempo van 106,6 km/u de lucht in! Voor de kleinsten is er Kinderland: hier zijn de allerjongsten de baas over een prachtig indoor kinderspeelparadijs! Geniet hier van je kaartjes met korting.

KVDS-20190616-170424-NIKON Z 6-2.jpg

ZOO Antwerpen

In het hart van Antwerpen heb je de groene oase van de stad, namelijk ZOO Antwerpen! Hier kun je oog in oog komen te staan met onder andere gorilla’s, okapi’s en olifanten. Kom vooral deze zomer het park bezoeken, want van 1 juli t/m 31 augustus kun je het park nog beter leren kennen door de ZOOmervertellingen. Scoor hier snel tickets met korting!

okapi Xambo en Xandor ZOO Antwerpen Jonas Verhulst 17032023 (2).jpg

ZOO Planckendael

In Mechelen vind je ZOO Planckendael. In dit park wandel je van het ene continent naar het andere. Ontmoet de orang-oetan in Azië of laat je in Afrika verwonderen door de grote groep bonobo’s en hyena’s. Ook kun je van 24 juni t/m 10 september een bijzondere dierenexpo beleven met LEGO®-blokjes! Bestel snel je kaartjes van 34,50 voor slechts 27,60.

hyena Xavannah en Xena ZOO Planckendael Jonas Verhulst 09122022 (10).jpg

Grotten van Han

Bij de Grotten van Han heb je avontuur en magie in één. De Grot van Han is namelijk een prachtig stuk natuur met geologische wonderen. Denk aan haar onderaardse rivier en bijzondere druipsteenformaties. Ook kun je op safari en ontmoet je de Big Five van de grootste Europese roofdieren. Hier heeft jong en oud een onvergetelijk uitje! Kom het meemaken en bestel je kaartjes van 39,50 voor slechts 29,50!

HAN_ours_HD.jpg

Boudewijn Seapark

In Boudewijn Seapark ontmoet je niet alleen bijzondere diersoorten van onze oceanen, maar kun je ook genieten van de verschillende in- én outdoor attracties! Ga bijvoorbeeld in de familiecoaster Orca Ride of de piratenboot Sancta Maria. Uiteraard zijn er ook prachtige voorstellingen te zien. Wil je zelf ook genieten van het water? Breng dan een bezoekje aan het waterpark voor wat verkoeling! Profiteer hier van tickets van 26,50 voor 19,50.

BoudewijnSeapark-BobosAquasplash.jpg