Dit zijn de leukste zomeruitjes in de natuur

Een uitje in de natuur hoeft niet alleen een wandeling te zijn. Denk aan een uitje in een klimbos of op een boot varen. Check hier deze toffe zomeruitjes in het bos!

Boswandeling: Nature Game

Als je zo’n boswandeling wat actiever wil maken met de kids is de Nature Game een aanrader. Ga samen op expeditie, en laat de kinderen speuren, spelen en scoren in een prachtig natuurgebied. Zo ontdekken jullie de Nederlandse natuur op een andere manier. Kies uit meer dan 50 verschillende locaties en laat je vermaken door grappige opdrachten.

Nature Game.jpg

Klimbos Harderwijk

Klimbos Harderwijk is the place to be voor een klimavontuur in de Veluwe. Hier kun je naast 8 uitdagende klimparcoursen ook met de Rollercoaster zipline dwars door het bos. Zo lijkt het net of je in een echte rollercoaster zit! Nog meer adrenaline nodig? Ga dan voor de vrije val van 16 meter hoog. Zo heb je echt een uniek uitje in de natuur. Hier zijn tickets vanaf slechts 15,-!

Harderwijk klimbos-11.jpg

De Tuinen van Appeltern

Hou je van tuinen en wil je inspiratie opdoen voor je eigen tuin? In de Tuinen van Appeltern ben je omgeven door de mooiste tuinen en kunnen de allerkleinsten genieten van ‘Het Ontdekkingseiland.’ Hier kun je klimmen, klauteren, springen en graven op het natuurlijke speeleiland van Kabouter Kas. Zo ben je de hele dag omringd door natuur. Scoor hier je entree met korting.

Untitled - 2023-05-12T120904.508.png

Rondvaart de Biesbosch

De Biesbosch is een prachtig wetland, waar grote groepen vogels dekking, voedsel en nestgelegenheid vinden. En een rondvaart in dit gebied is nóg leuker! De comfortabele boten hebben een bar en zijn voorzien van een panoramadek met wijds uitzicht op de Biesbosch. Ook zal de schipper tijdens de rondvaart van alles vertellen over het natuurgebied. Hier is een rondvaart met korting!

Z9 Biesbosch 2.png

Dierenpark Amersfoort

Zoek je een uitje met flora en fauna, en zijn de kinderen dol op dieren? Ga dan naar DierenPark Amersfoort; een kinderdierentuin midden in de natuur. In het Dinobos kunnen de kleinsten alles ontdekken over dinosaurussen en staan ze oog in oog met reusachtige dino’s. Ook kun je hier de meest bijzondere dieren in het echt bewonderen, waaronder zebra’s en giraffen. Hier geniet je van kaartjes met korting.

2023_beeld_ Dinopark (2).jpg