Dit zijn de leukste zomervakantie-uitjes in regio Zuid

De zomer is in volle gang! Het is het perfecte seizoen om samen nieuwe herinneringen te maken en eropuit te trekken. Regio Zuid zit vol met de leukste uitjes voor jong en oud. Van een museum-uitje tot een pretpark: hier is van alles te doen voor een fantastische zomer!

IceKarten Breda

Op zoek naar een verfrissende en spannende activiteit? Ga dan naar Icekart Rucphen-Breda! Dit is de enige permanente ijskartbaan van Europa. Hier kun je echt je grenzen verleggen en die adrenalinekick opzoeken. Zorg ervoor dat je behendig door de bochten drift en zo veel mogelijk rondes aflegt. Boek hier een sessie met €10,- korting!

IceKart Rucphen dagje weg rijdend juichen 1.jpg

Attractiepark Dippiedoe

Zoek je een uitje met de allerkleinsten? Attractiepark Dippiedoe is ideaal voor kids t/m 12 jaar. Hier kunnen zij in de leukste kindvriendelijke attracties; denk aan de spannende achtbaan Tyfoon, de Dreumesbaai of de draaikolk. Scoor hier kaartjes met korting (kinderen t/m 2 jaar zijn gratis)!

hoofdbeeld_dippiedoe.JPG

Efteling

In Kaatsheuvel heb je de betoverende wereld van de Efteling. Dit is een onmisbaar zomeruitje in regio Zuid. Ga naar iconische attracties zoals de Droomvlucht, Baron 1898 of Joris en de Draak. Een dagje Efteling zal altijd leuk blijven! Boek hier je tickets en beleef een magisch uitje.

daan-schrikker-WhZtoxCKph4-unsplash.jpg

Beekse Bergen

Je hoeft niet naar Afrika om de Big Five te ontmoeten; in Beekse Bergen zijn ze ook te bewonderen! Dit is een enorm leuk uitje in de zomervakantie. Hier kun je op safari gaan te voet, met een bus of met jullie eigen auto. Daarnaast kun je ook overnachten in het nieuwe Safari Hotel. Ga snel op avontuur en geniet hier van tickets met korting.

hr-2019-08-28-libema-beekse-bergen-safaripark-029 (2).jpg

Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos

Dit uitje is extra leuk met de hele familie, ook met opa en oma. In het Nationaal Speelgoedmuseum Spelebos ontdek je een bijzondere collectie van speelgoed van vroeger. Bijvoorbeeld de Fabeltjeskrant, loopauto’s, bordspellen en nog veel meer. Beleef een gezellig dagje uit met de hele familie en boek je entree met korting.

shutterstock_image - 2021-07-01T163612.569.png