De sfeervolste vergaderlocaties

Heb je een locatie nodig voor een bedrijfsvergadering of een teammeeting? Onderschat dan de setting niet; een vergadering op een unieke locatie kan voor meer inspiratie en ideeën zorgen. Zo’n meeting is dus helemaal compleet in een sfeervolle omgeving. In een prachtig hotel of een gezellige dierentuin: het kan allemaal. Uiteraard ook mogelijk voor bedrijfsfeestjes! Lees snel verder voor leuke opties.

Op het dek van ss Rotterdam

Vergaderen op het dek van een schip, hoe bijzonder is dat? Aan boord van ss Rotterdam heb je keuze uit 20 meetingrooms, die allemaal zijn voorzien van moderne faciliteiten. Ontmoet elkaar in de luxe Card Room of houdt een kleine bijeenkomst in de Library Room. Hier vind je alles voor een (formele) meeting! Daarna kun je ook nog eens heerlijk lunchen of dineren in een van de restaurants. Of nog even een drankje doen in een sfeervolle bar.

ssRotterdam_ Captains Lounge_ ShineMoments (1).jpg

Vergaderen in een Westcord Hotel

Westcord Hotels Leeuwarden en Delft hebben diverse zalen voor kleine of grote bijeenkomsten. Kies één van de sfeervolle vergaderzalen in Leeuwarden en sluit de meeting af in de Skybar. Of huur in Delft een Delfts blauwe vergaderzaal. In deze moderne, lichte zalen heb je alles wat je nodig hebt voor een comfortabele meeting. Gratis wifi, drankjes en goed daglicht. Zo is de vergadering helemaal compleet én comfortabel.

WestCord-WTC-Hotel-Leeuwarden-Vergaderzaal-New-York-gekoppeld.jpg

Unieke zalen in Diergaarde Blijdorp

In Diergaarde Blijdorp vind je de meest unieke zalen voor jouw bijeenkomsten. Brainstorm in de Haaienzaal, geef presentaties in het Eauditorium of vergader in de Oewanja Lodge. Dit is ook mogelijk met een uitgebreid lunchbuffet. Allemaal geschikt voor formele en informele zakelijke meetings. Het creatieve team van Blijdorp is altijd bereid om jou met al je wensen te helpen.

Oceanium.jpg

Brainstormen in de natuur in Dierenpark Amersfoort

Houd je meetings in een frisse omgeving in Dierenpark Amersfoort. Dit ligt middenin het bos! Een zaal kun je huren vanaf twintig tot tweehonderdvijftig personen met, indien gewenst, een heerlijk dinerbuffet. Sluit de dag af door een ontspannende wandeling te maken in het bos of breng een bezoekje aan de dieren. Op die manier is iedereen tevreden! Kijk snel op de site van Dierenpark Amersfoort voor alle mogelijkheden.

Twee rode panda-s DierenPark Amersfoort.jpg

Tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark

Voor een avontuurlijke setting moet je vooral bij Ouwehands Dierenpark zijn. Kies uit verschillende zalen en arrangementen, allemaal met een uniek eigen thema. Huur bijvoorbeeld de African Lodge of de Jungle Lodge. Uiteraard met alle benodigde faciliteiten waaronder audiovisuele apparatuur en wifi. Rond je meeting af met een rondje in het dierenpark. Zo heb je echt een inspirerende bijeenkomst of teamuitje!

ouwehands dierenpark.jpg