De uniekste trouwlocaties

Je trouwdag vraagt om een unieke omgeving met het perfecte scenario. Maak deze bijzondere dag daarom extra speciaal. Op deze locaties kun je terecht voor een onvergetelijke bruiloft waar nog jaren over gesproken wordt. Zo organiseer je een magische dag met de mooiste herinneringen!

Trouwen tussen de dieren in Ouwehands Dierenpark

Een bruiloft tussen de dieren: hoe bijzonder is dat? In Ouwehands Dierenpark heb je een unieke locatie voor je belangrijke dag. In de African Lodge Kalahari lijkt het net alsof je echt in Afrika bent. Hier organiseer je een prachtige ceremonie, heerlijk diner en een gezellig feest tussen de olifanten, bonobo’s en leeuwen. Zo heb je het perfecte scenario! Check snel het arrangement op de site van Ouwehands.

ouwehands dierenpark.jpg

Een onvergetelijk huwelijk in Blijdorp

Een andere unieke locatie tussen de dieren is Diergaarde Blijdorp. Hier kun je een trouwfeest geven in één van hun bijzondere zalen. Geniet van een prachtig diner in de Haaienzaal of geef een feest in de sfeervolle Sterrenzaal. Ook is een bruiloftsreportage mogelijk in deze unieke dierentuin. Maak de mooiste trouwfoto’s in het Oceanium of de Chinese Tuin. Dit belooft een bijzondere locatie te zijn voor je belangrijke dag!

Oceanium.jpg

Een uniek huwelijk op het ss Rotterdam

Vier een bijzonder huwelijk op het ss Rotterdam. Dit prachtige en voormalige cruiseschip beschikt over verschillende zalen. Maak een onvergetelijke entree via de trap van de Grand Ballroom, of geniet op het balkon van de Sky Room. Tot slot kunnen jullie in de sfeervolle Ambassador Lounge een geweldig feest vieren met je vrienden en familie. Dit allemaal met een mooi uitzicht op de skyline van Rotterdam. Wat een fantastische bruiloft!

SSR_13_Interieur_Club Room_ss Rotterdam_Art_Fine Dinning_RV_WH.jpg

Winterse bruiloft in SnowWorld

Houden jij en je partner van wintersport en sneeuw? Dan zitten jullie helemaal goed bij SnowWorld. Zo heb je een bruiloft in winterse sferen in eigen land! SnowWorld biedt veel mogelijkheden voor een winterse bruiloft. Geef elkaar het ja-woord in de sneeuw, geniet van een winters diner en beleef een apres-ski gevoel in de Bierstube. Het kan hier allemaal! Kijk snel op hun site voor meer informatie en alle mogelijkheden.

Apresski foto.jpg

Een sprookjesachtig bruiloftsreportage in de Efteling

In de Efteling is het helaas niet meer mogelijk om een ceremonie te organiseren, maar je kunt er zeker terecht voor een betoverende bruiloftsreportage op je trouwdag. En dit is geheel gratis! Je kunt hier met zes personen ruim twee uur lang sprookjesachtige foto’s maken op je bijzondere dag. Hier zit het vol met romantische locaties. Maak bijvoorbeeld foto’s in De Sprookjestuin of voor het Efteling Theater. Kijk snel voor meer tips op de site van de Efteling.

68569_fullimage_efteling2_1360x.jpg