Deze klimparken moet je meemaken!

Zoek jij een dosis adrenaline, uitdaging en plezier in de buitenlucht? Ga dan naar een klimpark! Dit is ideaal voor jong en oud, en voor diegenen die hun grenzen willen verleggen. Trek je klimuitrusting maar aan en bereid je voor op een goed avontuur! Check hier de klimparken waar jij lekker kunt slingeren tussen de bomen.

Klimbos Harderwijk

In Klimbos Harderwijk kun je genieten van 8 klimparcoursen waar jij zelf de route bepaalt! Zoek je nóg meer uitdaging? Op 16 meter is een Rollercoaster Zipline te vinden die dwars door het bos gaat. Die is maar liefst 200 meter lang. Ook kun je voor een vrije val gaan. Maak het zelf mee en scoor je kaartjes met korting!

Harderwijk klimbos-10.jpg

Klimpark ‘Zips & Ropes’

In Ewijk (nabij Nijmegen) is Klimpark Zips & Ropes. Ook hier heb je diverse onderdelen waar je onbeperkt kunt klimmen. Ga naar parcoursen op grote hoogte of beklim verschillende attracties. En maak je geen zorgen; er zijn genoeg professionele begeleiders die jou helpen tijdens dit avontuur! Boek hier snel jekaartjes voor slechts 14,95.

Klimpark 1.jpg

Adventure Valley Zoetermeer

In het vernieuwde park van Adventure Valley in Zoetermeer kun je nu genieten van 4 klimroutes van tot wel 12 meter hoog en met meer dan 20 obstakels. Daarnaast zijn er ook verschillende ziplines, touwbruggen en klimnetten. Meer dan genoeg te beleven, dus! In dit park mogen kinderen vanaf 125 cm meedoen. Geniet voordelig van kaartjes voor 16,50.

Adventure Valley Zoetermeer-klimpark-43.jpg

Adventure Valley Landgraaf

Nog een andere Adventure Valley zit in Landgraaf. Dit is één van Europa’s grootste klimparken! Hier zit ook één van de hoogste bergen van Nederland, wat het park nog sensationeler maakt. Ga hier de uitdaging aan met zes ziplines, een Adventure Trail en een spectaculaire Alpine Coaster. Daarnaast kan in het park ook van moeilijkheidsgraad worden gewisseld, zo zit er iets voor iedereen tussen. Scoor hier tickets met korting!

Adventure Valley Landgraaf - 2.jpg

Fort Vertier voor de kids

Zoek je een park dat vooral leuk is voor de kids? In Fort Vertier kunnen kinderen van 6 t/m 13 jaar verdwalen met plezier! Dit Romeins fort is een interactief 3D labyrint vol met glijbanen, klimelementen, loopbruggen en een airbag. Ook kunnen zij via interactieve schermen verschillende spel in en rondom het fort spelen. Bestel hier kaartjes met €5,- korting!

Fort Vertier-102.jpg