Deze uitjes vinden tieners écht leuk om te doen

Quality timebesteden met je tiener kan soms aardig uitdagend zijn. Door hun eigen drukke levens moet je echt met iets bijzonders aankomen om hun aandacht te trekken. Maar het goede nieuws: er zijn meer dan genoeg toffe uitjes die tieners écht leuk vinden om te doen. Check snel deze onvergetelijke uitjes!

Adrenalinekick: Skydiven en icekarten

De meeste tieners houden wel van een goede adrenalinekick. En wat is er leuker voor hen dan een activiteit van hun bucketlist te kunnen afvinken? Bij Indoor Skydive Roosendaal gaan jullie onder begeleiding van een pro een tunnel in met windsnelheden tot wel 250 kilometer per uur. Of ga de uitdaging aan en leg zoveel mogelijk rondes af tijdens een sessie icekarten in Breda. Zo hebben zij gegarandeerd een onvergetelijke dag!

Indoor Skydive Roosendaal volwassenen dagje weg 2.jpg

Dagje pretpark

Een dagje pretpark zal altijd een hit zijn onder tieners. Ook hier kunnen de adrenalinekicks niet ontbreken. Laat ze genieten van de snelste of hoogste achtbanen die hun hartslag zullen doen verhogen. Ga bijvoorbeeld voor een dagje Efteling; hier heb je spannende achtbanen zoals de Baron 1989, maar ook klassiekers als de Droomvlucht. Zo’n uitje blijft altijd een klassieker voor jong en oud.

baronbewerkt-1280x854px-e-nr-12578 (1).jpg

The Amsterdam Dungeon

Voor nog meer spanning moet je naar The Amsterdam Dungeon. In deze unieke en spannende attractie in hartje Amsterdam sta je oog in oog met onder meer heksenjagers en zielverkopers. Dit klinkt misschien “eng”, maar de humor maakt het extra leuk én iets lichter. Dit uitje zal waarschijnlijk ook leuk zijn voor jou als volwassene! Scoor hier je tickets met €4,- korting.

The Amsterdam Dungeon (2) (1).jpg

Stedentrip

Tieners zijn eigenlijk niet heel moeilijk, want zelfs met een leuke stedentrip in een nieuwe (of welbekende) stad zijn ze vaak al tevreden. Ga met ze op stap en bezoek een leuke plek in ons land. Trek bijvoorbeeld op naar het noorden of zuiden en maak de mooiste foto’s, probeer cafés uit, ga samen shoppen en ontdek de lokale bezienswaardigheden. Hebben ze meer interactie nodig? Doe dan samen een City Escape Game!

giu-vicente-c5UCzwjpQzY-unsplash (1).jpg

Instagrammable uitje

Uiteraard kan dit niet ontbreken in het lijstje. Een instagrammable uitje maakt vrijwel iedere tiener écht gelukkig. Zelfs een stedentrip kan een instagrammable uitje zijn, maar voor echt unieke foto’s moet je bij Art Experience Amsterdam zijn. Hier bezoek je allerlei beroemde kunstwerken en kun je de mooiste kiekjes maken. Waarschijnlijk zul jij die dag fotograaf moeten zijn voor je tiener, maar dat zal vast niet ten koste gaan van een leuke ervaring ;) Bestel je tickets met korting hier!

RTXP_Foto_Monet_4.jpg