Dierendag: kom samen dichter bij de dieren

Het is weer dierendag! Spot nu de meest bijzondere dieren en leer er meer over in de dierentuin óf leg je huisdieren extra in de watten. Dit is een belangrijke (feest)dag, dus plan snel een leuk uitje voor het hele gezin en/of de huisdieren om dit gezellig samen te vieren!

Avifauna: bezoek de meest bijzondere vogelsoorten

Bewonder in dit park de mooiste vogelsoorten. Avifauna laat je de meest bijzondere vogels spotten uit alle uithoeken van de wereld. Ga bijvoorbeeld naar de Tropenhal en zoek de bewoners van de jungle op. Ook zie je tijdens de vogeldemonstraties diverse vogels hun echte werk doen: ontdek ze van superdichtbij en laat je verrassen door hun manier van jagen. Ben je na een tijdje een beetje uitgekeken op de vogels? Spot dan de schattigste rode panda’s of dwergaapjes. Genoeg dieren te zien dus!

Entree volwassenen van €18,50 voor €13,50

AVIFAUNA3.jpg

Burgers’ Zoo: ontdek dieren van verschillende continenten

Dit is een leuk uitje om met kinderen te ondernemen in het kader van dierendag. Doe samen ‘een rondje om de wereld’ en ontdek de prachtige dieren van verschillende gebieden, waaronder de Ocean, Safari en Desert. Bezoek samen de cheeta’s, leeuwen of aardvarkens: door de variatie in dieren raak je niet uitgekeken!

Bestel hier tickets vanaf €21,50

Overzichtsafbeelding DPG media.jpg

Ouwehands Dierenpark: ontmoet de meest bijzondere dieren

Hier zijn echt de meest bijzondere dieren te bewonderen: ga naar de ijsberen of sta versteld bij de bekende Chinese reuzenpanda's Wu Wen en Xing Ya in Pandasia! Ook zijn er dagelijks genoeg verschillende activiteiten die erg vermakelijk zijn voor de kinderen, waaronder de dierenpraatjes. En nóg een pluspunt: honden zijn hier welkom, dus neem ze vooral mee om de dag nog gezelliger te maken!

Bestel hier tickets vanaf €24,-

ouwehands dierenpark.jpg

Ga eropuit met je huisdieren!

Helaas, huisdieren kunnen in de meeste gevallen niet mee naar dierentuinen (je wil de andere dieren ook liever niet afschrikken…). Dierendag staat echter ook in het teken van je huisdieren, dus zet ze extra in het zonnetje: maak bijvoorbeeld met de honden een prachtige wandeling door een mooi natuurgebied of bos. Van zo’n dag kun je natuurlijk ook een leuk weekendje weg maken (zo verwen je stiekem ook jezelf). In de meeste Fletcher Hotels zijn honden bijvoorbeeld toegestaan; kies dus een hotel uit in een prachtige natuuromgeving om je honden te verwennen!

Boek hier je Fletcher hotelovernachting incl. ontbijt

Broeierd-Exterieur-Pand-10-1.jpg