Disney’s Aladdin op z’n allerleukst

Samen een schitterende show bekijken, waarvoor je ook nog eens extra speciaal wordt ontvangen: wat wil je nog meer? De kopers van ons ‘allerleukste ticket’ voor Disney’s Aladdin werden helemaal in de watten gelegd tijdens hun bezoek aan het AFAS Circustheater Scheveningen. Bekijk de video of lees snel verder en proef hoe de sfeer was tijdens deze bijzondere middag!

Videoverslag van dit VIP-event

Bij dit VIP-arrangement werden de gasten verwelkomd in een sfeervolle ruimte met lekkere hapjes en drankjes. Ze kregen een leuke presentatie vol met verschillende weetjes van de voorstelling. Hoe lang moesten de acteurs repeteren? Hoeveel weegt het decor? Hoe vaak wisselt een acteur van kleding?

Na deze speciale verwelkoming kreeg de groep Leukstetickets-bezoekers een mooie eersterang plaats in de zaal. Daar genoot iedereen van het magische verhaal.

In de pauze kon iedereen weer bij de gastheer terecht om vragen te stellen over de musical, onder het genot van wederom heerlijke hapjes en drankjes. En al snel was het weer showtime.

Toen de voorstelling vol spektakel en humor voorbij was, betekende dat nog niet het einde van de verwennerij: de bezoekers kregen een souvenirbrochure met daarop handtekeningen van een paar hoofdrolspelers (!). Echt een bijzonder aandenken van dit allerleukste uitje in het AFAS Circustheater Scheveningen.

En als je je afvraagt wat iedereen ervan vond… Kijk dan even naar de reacties in onderstaande video.

Reacties van bezoekers

Disney’s Aladdin: een onvergetelijke musical vol special effects, een spetterend decor en prachtige kostuums

Het bekende verhaal uit Duizend-en-één-nacht werd op spectaculaire wijze verteld in deze musical. Het fenomenale decor en de blinkende kostuums droegen bij aan een fantastisch geheel. Uiteraard kon ook de muziek niet achterblijven. De bekende nummers van het magische verhaal - waaronder Arabische Nacht en Prins Ali - waren prachtig.

Wat ook nog één van de vele hoogtepunten was: de iconische scène van het vliegende tapijt. Dit zorgde voor een schitterend beeld van Jasmine en Aladdin met een mooi decor op de achtergrond. Kortom, deze show is onvergetelijk. Meer zullen we er natuurlijk niet over verklappen, want dit moet je écht zelf beleven!

Helaas zijn de laatste shows van Disney’s Aladdin al in december, dus mis dit geweldige spektakel niet. Boek hier snel de laatste tickets met voordeel tot € 20,- en geniet!

Arabische Nacht - Disney's Aladdin