Dit móét je meemaken in 2023

Yes, 2023 is gestart! Een frisse start om weer samen mooie herinneringen te maken. Ook in dit jaar valt er veel te beleven met nieuwe attracties, tentoonstellingen en live entertainment. Lees snel verder en plan alvast de leukste dagjes uit voor dit nieuwe jaar.

Koala’s in Ouwehands Dierenpark Rhenen

Na de zomer van 2023 kun je schattige koala’s bezoeken in Ouwehands Dierenpark Rhenen! Vanaf februari 2023 start Ouwehands met de oprichting van een nieuw koalaverblijf. Dit project is o.a. begonnen om deze kwetsbare diersoort te beschermen in zoveel mogelijk dierenparken. Deze ‘Australian Experience’ heeft een grootte van ongeveer 1800 m2, wat betekent dat de koala’s genoeg ruimte hebben. Spot dus dit jaar deze lieve dieren in ons eigen land en koop je kaartjes met korting voor Ouwehands Dierenpark!

Circus Bumba in Plopsaland de Panne

In het voorjaar van 2023 is het zo ver: Circus Bumba, een geheel nieuw overdekt themapark, gaat open in Plopsaland de Panne. De jonge Bumba-fans kunnen zich hier helemaal uitleven in vijf verschillende attracties, een theater, een winkel én restaurant. Alles geheel in het thema van Bumba en z’n vriendjes. Ook Plopsaland is dit hele jaar geopend, dus scoor snel je tickets en neem je kinderen mee naar dit nieuwe avontuur.

Bumba Theater.jpg

Nieuwe attracties in Toverland

Dit jaar is het magische attractiepark Toverland het hele jaar geopend. Ook is er nog meer te doen voor de hele familie; Toverland breidt namelijk Avalon - het themagebied van Merlijn - nóg meer uit met vier nieuwe attracties, waaronder de vliegtuigmolen ‘Pixarus’. In deze attractie voelt het net alsof je echt vliegt én bepaal je zelf hoe vaak je over de kop wil tijdens de vlucht. Ben je benieuwd naar de andere attracties? Bekijk dan deze blog van Toverland, en bestel snel je kaartjes voor een magisch dagje uit.

Pixarus concept Toverland.jpg

Musical Les Misérables

Voor de musicalliefhebbers is 2023 ook weer een bijzonder jaar. De klassieker Les Misérables is vanaf dit jaar februari te zien in verschillende theaters in Nederland. Laat je meeslepen door het verhaal van Jean Valjean over vriendschap, vrijheid en liefde. Met natuurlijk allemaal bekende nummers, waaronder ‘Breng hem thuis’ en ‘Nog één dag.’ Bestel hier snel je tickets en mis dit spektakel niet!

94x63 mm-Uitmarkt opmaak Les Mis 2.jpg

Musical Disney’s Aida

Disney-fans opgelet: de musical Disney’s Aida komt vanaf april 2023 weer naar Nederland! Ook dit is een must-see musical met extra kleur en passie. Dit tijdloze liefdesverhaal wordt ondersteund door onder andere muziek van Elton John en Tim Rice, adembenemend talent en prachtige kostuums. Deze show kun je echt niet missen dit jaar, dus boek hier snel je kaartjes en geniet!

23184 AIDA_Keyvisual_CLEAN_A4-LIGGEND-macht-liefde-verraad.jpg