Dit zijn de meest Instagrammable dagjes uit

Met een dagje uit wil je natuurlijk alles vastleggen. En hoe leuk is het om jouw social media op te knappen met wat leuke kiekjes van een uitstapje? Bij deze uitjes vind je gegarandeerd een paar leuke spots voor de Insta!

Vincent meets Rembrandt

Deze bijzondere expositie in Amsterdam vraagt echt om een mooie foto. Hier ervaar je in de Noorderkerk een prachtig en continu veranderende 360-graden-canvas. Dit geeft echt een stijlvolle sfeer voor jouw social media. Zo heb jij je artsy Instagram-post in de pocket! Boek hier je tickets met korting voor 12,50.

Screenshot (156).jpg

Madame Tussauds

Misschien zit die foto met jouw favoriete celebrity er niet helemaal in (tenzij je heel veel geluk hebt!), maar bij Madame Tussauds kom je al aardig in de buurt. In deze wereld vol glitter en glamour kun jij op de foto met wassenbeelden van celebs! Ga bijvoorbeeld op de foto in de studio met Adele of samen op koffiedate met George Clooney. Met zo’n foto lijkt het net echt! Scoor jouw kaartjes met korting vanaf 18,-.

Screenshot (158).jpg

Efteling

Misschien is de Efteling wel het Disneyland van ons land. Dit iconische sprookjesachtige park kan dus ook niet ontbreken in dit lijstje. Er zijn hier genoeg Instagram-waardige plekken: denk aan een foto met Langnek of schiet leuke kiekjes in het Sprookjesbos. Ook enorm leuk met de kinderen! Scoor jouw tickets en maak magische foto’s.

Screenshot (163).jpg

Body Worlds

In het anatomisch museum kun je The Happiness Project volgen en erachter komen hoe belangrijk jouw geluk is voor je gezondheid. Dit is ook meteen een plek om bijzondere foto’s te maken voor jouw Insta. Ga op de foto met een anatomisch preparaat van echte menselijke lichamen, of ga één van de interactieve kamers in voor een leuk kiekje. Hier geniet je voordelig van kaartjes met korting vanaf 9,99!

Screenshot (166).jpg

Ripleys Believe it or Not!

Welkom in een wereld vol rariteiten! In Ripley's ontdek je de meest bizarre vondsten die zeker een foto waard zijn! Ontdek hier een aparte collectie van wetenschappelijke, natuurlijke en artistieke bijzonderheden. Een tip voor een leuke Insta-post is de prachtig verlichte tunnel. Beleef dit unieke museum, maak mooie (en grappige) foto’s en boek hier je kaartjes voor slechts 14,99!

Screenshot (169).jpg

Youseum

Het Youseum in Amsterdam is dé plek voor het opfrissen van jouw socials. Hier zijn enorm veel interactieve kamers waar je je creativiteit vrij kunt laten. Neem je vrienden mee en maak de tofste foto’s samen. Helaas gaat het Youseum 8 mei sluiten, dus kom deze week snel voor de laatste keer langs om jouw social media op te fleuren. Scoor dus snel (echt nu!) jouwkaartjes voor het Youseum en mis dit niet!

Screenshot (170).png