De leukste dagjes uit in provincie Utrecht

In de provincie Utrecht is van alles te beleven! Van een dagje in een dierentuin tot een festival: wij tippen allemaal leuke uitjes in de provincie. Lees snel verder en plan snel je dagje uit in Midden Nederland.

Het Spoorwegmuseum

In hartje Utrecht is het leukste station van Nederland te vinden! Ontdek hier alles over treinen door middel van de leukste activiteiten. Ga bijvoorbeeld in de Vuurproef, een 4D-simulator waar je zelf een trein bestuurt. Of bekijk de presentatie over de Hyperloop: de trein van de toekomst. Van 18 mei t/m 21 mei kunnen de allerkleinsten ook genieten van een dagje uit met Thomas de Stoomlocomotief! Scoor hier dus snel voordelig je tickets en maak het mee.

Spoorwegmuseum - Utrecht (6) (3).jpg

Ontdek steden met een Pub Trail

Uiteraard zit de provincie Utrecht vol met gezellige steden. Hoe leuk is het om een stad te ontdekken met een speur- én kroegentocht? Met een Pub Trail bezoek je een paar kroegen door de stad en doen jullie grappige opdrachten. Dit actieve uitje kun je in verschillende steden doen, waaronder Utrecht en Amersfoort. Hier kost een speur- en kroegentocht slechts 9 euro per persoon! Plan snel dit uitje met je vrienden en ontdek de kroegen van Utrecht of Amersfoort.

large-Pub-Trail-002.jpg

Central Park Festival

Ook voor leuke festivals moet je in deze provincie zijn. Op 17 en 18 juni vindt bijvoorbeeld het Central Park Festival plaats in Utrecht! Hier komen bekende Nederlandse artiesten als Antoon, Maan, Flemming en De Jeugd van Tegenwoordig optreden. Central Park is het grootste en groenste popfestival van Midden Nederland. Ook kun je genieten van een romantische parksetting met zwanenbootjes en heerlijke hapjes uit mobiele keukens. Dit moet je meemaken, dus bestel snel je tickets!

Central Park Utrecht 1 - Foto door Nathan Reinds.jpg

Bezoek een dierentuin!

Voor een dagje dierentuin moet je ook in de provincie Utrecht zijn. In Ouwehands Dierenpark Rhenen kun jij onder andere reuzenpanda’s, kleine panda’s en orang-oetans ontmoeten! Ook is Dierenpark Amersfoort een aanrader voor een dagje uit met kinderen. In deze dierentuin kunnen kinderen, naast het bewonderen van hun lievelingsdieren, ook genieten van verschillende speeltuinen. Check hier snel alle dierentuinen en bestel voordelig je kaartjes!

ouwehands dierenpark.jpg