Doe Vriendelijk Dag: Verras elkaar met leuke uitjes

Komende vrijdag, 17 februari, is het Random Acts of Kindness Day! Iedereen kan wel een portie extra liefde gebruiken. Uiteraard zit vriendelijkheid al in simpele gebaren; groet bijvoorbeeld de postbode, maak een praatje met de buurman of geef iemand een complimentje. Maar hoe leuk is het om mensen om je heen extra te verwennen? Check snel deze tips en verras je dierbaren dus met een leuk uitje!

Dagje weg met de kinderen

Wil jij je kinderen extra verwennen? Dit kan al heel simpel door ze te verrassen met een dagje weg; ga bijvoorbeeld samen naar de dierentuin of verras ze met een dagje naar hun favoriete pretpark. Plan bijvoorbeeld een uitje naar Dierenpark Amersfoort of ga naar de Efteling. Dit gebaar zullen je kinderen vast nooit meer vergeten.

Twee rode panda-s DierenPark Amersfoort (2).jpg

Ga naar het theater

Ken je iemand die van musicals houdt of altijd al een bepaalde musical wil zien? Een kaartje naar een fantastische show kan hen zeker goed doen! Zo beleef je live muziek en geweldig entertainment waar iedereen in de zaal van meegeniet. Tip van ons: Les Misérables is een klassieker die zeker niet gemist kan worden!

LesMis-DPG-696x428 px-scene-v3.jpg

Plan een workshop

Door een workshop cadeau te doen kun je iemand nog eens verrassen met het ontdekken van een nieuwe hobby. Zo’n cursus is niet alleen leerzaam, maar vooral ook gezellig en erg leuk! Neem samen deel aan bijvoorbeeld een workshop zilver maken. Zo kun je jouw zelfgemaakte sieraad ook als cadeau weer aan een ander geven!

Zilveren ring 9.jpg

Museum uitje

Ook een uitje naar een museum kan een leuke verrassing zijn voor iemand. Neem diegene mee naar een expositie die helemaal past bij hun interesses, of laat ze uit hun comfort zone stappen door iets nieuws te bewonderen. Ga bijvoorbeeld naar Body Worlds, waar je echt alles leert over het menselijk lichaam, of ontdek het Maritiem Museum en ga op reis door ons maritieme heden en verleden. De kennis en beleving die jullie op hebben gedaan zal ook weer onvergetelijk zijn.

maritiem_museum_rotterdam_de_haven_foto_fred_ernst_15.jpg

Ontspannen in wellness

Niets is beter dan goede ontspanning. Kom even bij in een sauna of een stoombad. Zo zijn jullie even weg van alle dagelijkse drukte komen jullie pas echt goed tot rust. Dit is echt uitstekend voor de lichamelijke én geestelijke gezondheid. Degene die jij hiermee verwent zal je zeker dankbaar zijn!

20191212 IWR SpaSense binnenzwembad 1.jpg