Dolfinarium komt deze zomer met een nieuwe spectaculaire musical

In het Dolfinarium kun je niet alleen de dolfijnen en zeeleeuwen bewonderen, maar straks ook een zeemeermin! Zij zal te aanschouwen zijn in een nieuwe ‘onderwatermusical’, die je kunt zien in Theater Zeezicht, het voormalige 4D-filmtheater van het park.

Deze bijzondere musical wordt in samenwerking met entertainmentbedrijf Van ‘t Ende Producties ontwikkeld. De locatie van deze bijzondere musical werd in het verleden gebruikt als een 4D-bioscoop, maar in de afgelopen jaren vonden er eigenlijk alleen nog maar zakelijke evenementen plaats. Nu zal het Dolfinarium het theater weer gaan gebruiken voor deze zomerse parkshow!

Eh, een musical onder water?

De musical wordt omschreven als een ‘onderwatermusical’. Wat dat precies inhoudt, blijft nog even spannend. Volgens parkmanager Alex Tiebot is het natuurlijk niet letterlijk onder water, maar het stuk krijgt een zeethema. Het gaat allemaal over dieren en natuurbehoud, dat op een leuke manier aan de kinderen wordt verbeeld.

Een leukesummer job

Het Dolfinarium is in ieder geval druk bezig met het zoeken naar een zeemeermin en poppenspelers voor de show. Dus, ben of ken jij toevallig iemand die hart heeft voor musicals én komende zomer volledig beschikbaar is? Solliciteren kan tot eind van deze week (28 mei)! De repetitieperiode zal van maandag 10 t/m vrijdag 14 juli plaatsvinden.

Kom het meemaken

De musical zal meerdere keren op een dag te zien zijn van zaterdag 15 juli t/m zondag 27 augustus. Het zal een heuse familieshow worden, dus dit moet je zeker beleven! Scoor hier daarom jouw tickets met korting voor het Dolfinarium en plan vast dit leuke zomeruitje!

Californische zeeleeuw met verzorger.jpg