Extra unieke uitjes met onze allerleukste tickets

Eropuit gaan en de mooiste herinneringen maken; dat is waar een uitstapje écht om draait. Daarom is het belangrijk dat je jouw vrije tijd goed besteedt en bijzondere uitjes meemaakt. Hoe leuk is het als je dan ook nog eens speciaal wordt ontvangen met iets extra’s? Van onderstaande uitjes hopen wij dat jij ze nooit meer vergeet dankzij onze allerleukste tickets!

Het Feest van Tante Rita Weekend (10 t/m 13 maart)

Het Feest van Tante Rita is een muzikale familiefilm. Wil je écht alles zien over deze feestelijke feelgood film? Grijp dan je kans om naar het 5-sterren Vakantiepark Beerze Bulten te gaan, één van de opnamelocaties van de film. Tijdens dit weekend verblijf je in een sfeervolle Youpi! Lodge en geniet je van allemaal unieke extra’s voor kids. Je krijgt een tour langs de opnamelocaties, een dansworkshop met een animator en de film wordt vertoond. Als klap op de vuurpijl komt daar nog een meet & greet met de acteurs bij; hoe gaaf en bijzonder is dat?!

Het-Feest-van-Tante-Rita_st_14_jpg_sd-low_Copyright-2022-WW-Entertainment.jpg

VIP-arrangement Disney’s Aladdin (11 februari)

Met het allerleukste VIP-ticket voor Disney’s Aladdin kun je op eerste rang een schitterende show bekijken mét een bijzondere ontvangst! Tijdens deze middag word je extra speciaal verwelkomt met een drankje en wat lekkers. Maar dit is nog niet alles; er vindt ook een presentatie met de leukste weetjes over de musical plaats. Hier kun je gerust al je vragen stellen over de show! De kaartverkoop loopt nog t/m 29 januari, dus wees er snel bij en mis deze unieke middag niet.

1080x1080_LT_Allerleukst_Aladdin.jpg

VIP-ticket Matthäus Passion - J.S. Bach (18 maart)

Geniet van Bachs Matthäus Passion vanaf de mooiste ‘eersterangs plus’-plekken in het AFAS Theater Leusden! Bij dit bijzondere avondje uit word je ontvangen door een gastheer/gastvrouw en kom je er tijdens de masterclass achter waar het beroemde muziekstuk over gaat. De masterclass wordt gegeven door niemand minder dan de dirigent van The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands. Nog vragen? Stel ze aan één van de musici tijdens de meet & greet. Dit allemaal onder het genot van een hapje en drankje tijdens de pauze, én je ontvangt nog een goodiebag met tekstboek.

1080x1080_LT_Allerleukst_Bach.jpg

VIP-ticket voor Mozart in het Concertgebouw Amsterdam (20 mei)

Beleef Mozarts Exsultate Jubilate, Krönungsmesse en Requiem extra speciaal met dit VIP-ticket. Ook hier krijg je een inleiding op dit bekende muziekstuk, met allerlei interessante weetjes. Tijdens de pauze kun je, onder het genot van een hapje en drankje, al je vragen kwijt aan musici tijdens de meet & greet. Uiteraard krijg je voor dit arrangement de mooiste ‘eersterangs plus’-zitplaatsen en ontvang je nog een goodiebag met tekstboek!

1080x1080_LT_Allerleukst_Mozart.jpg