Feestweekend: DierenPark Amersfoort viert 75-jarig bestaan!

DierenPark Amersfoort opende op 22 mei 1948. Nu is het dus tijd voor een feestje: aanstaande weekend is het precies 75 jaar geleden sinds de opening van het park! Tijdens het hemelvaartweekend zijn er bijzondere jubileumactiviteiten. Lees snel verder wat er allemaal te doen is.

Feestweekend

Volgens DierenPark Amersfoort zal de feestelijke sfeer al bij binnenkomst goed te merken zijn. De vele vlaggetjes en live muziek maken het écht een feestje. Ook kun je je laten verrassen door verschillende straatentertainment-acts in het park!

Naast alle muzikale entertainment is er een meet & greet met de Popprofessor en de Dinoranger (met het dinojong!) mogelijk. Vergeet niet op bezoek te gaan bij de Berenboemel: de machinist heeft namelijk koffers vol herinneringen die je écht moet zien.

Tijdens het hemelvaartweekend is er ook een Gids die jou meeneemt voor een historische rondleiding door het park. Om even bij te komen van alle activiteiten kun je genieten van een jubileum gebakje bij de Hyenabar of het Restaurant de Buitenplaats.

Het Dwaalhof

Heb je al andere plannen tijdens het hemelvaartweekend? Geen zorgen, want het hele jaar door kun je het 75-jarig bestaan vieren! In het Dwaalhof kun je verdwalen in de geschiedenis van de dierentuin. Hier kom je achter de rijke geschiedenis van het park: dit labyrint zit vol met verhalen, plattegronden, anekdotes en foto’s.

Tickets DierenPark Amersfoort met korting

Een bezoekje aan DierenPark Amersfoort kan dus echt niet missen! Plan dus samen met de kinderen een dagje uit in DierenPark Amersfoort en vier dit bijzondere jubileum. Scoor je kaartjes met korting en geniet van een feestelijk uitje.

4. Snavelrijk (1).jpg