Ga dit voorjaar op een minivakantie in eigen land

De dagen worden weer langer, dus het voorjaar komt eraan! Nu de dagen aangenamer worden om lekker buiten eropuit te gaan, is dit dé tijd om jouw minivakantie te boeken. Een verandering van omgeving kan je echt veel goeds doen. Lees daarom snel verder voor wat tips voor een geslaagde voorjaarsvakantie.

Bastion Hotels

Ook in één van de Bastion Hotels kun je genieten van een goed bed, vriendelijke ontvangst en een heerlijk hapje en drankje. Zo ben je er écht even tussenuit! Bezoek verschillende musea in Amsterdam, ontdek het bruisende Den Haag of ga eropuit in Maastricht. Allemaal in combinatie met deze heerlijke hotelovernachting. Zo heb je pas echt een complete minivakantie! Hier geniet je voordelig van een hotelovernachting voor 2 personen inclusief ontbijt.

Bastion-Hotel-Apeldoorn-Restaurant (2).jpg

Westcord WTC Hotel Leeuwarden

Ga er lekker op uit naar het noorden van Nederland! In Leeuwarden valt er genoeg te beleven: bezoek verschillende monumenten, interessante musea en ga los in leuke winkeltjes. In deze historische stad kun je ook de mooiste wandelingen maken. Geniet daarnaast van een heerlijk verblijf in WTC Leeuwarden, met een prachtig uitzicht op de stad vanaf de Skybar op de 11e verdieping. Nog wat tips nodig voor een geslaagd uitje in Leeuwarden? Check dan ook deze blog!

WestCord-WTC-Hotel-Leeuwarden-Kamer-Uitzicht.jpg

4-sterrenhotel in Noordwijk

Nu het beter weer is, is ontspanning op het strand ideaal. Waai lekker uit in de omgeving van Noordwijk en geniet van een gezellige boulevard en het brede zandstrand. Ook in hartje Noordwijk kun je het prachtige centrum bewonderen. Wil je er verder nog op uit? Ga dan lekker richting Leiden of Haarlem voor een heerlijk dagje uit! Bekijk hier snel een hotelovernachting vanaf 41,25 inclusief ontbijt.

Noordwijk (1).jpg

Boutique Hotel ter Zand

Heb je zin om te genieten van de natuur? In de Zeepeduinen ligt jouw luxe kamer op loopafstand van de kust. Huur een fiets, ga het strand op en geniet volop van het Zeeuwse duinlandschap. Je kunt hier zelfs zeehonden spotten of zeilen op het Grevelingenmeer. Genoeg om mee te maken! Check hier een overnachting bij Boutique Hotel ter Zand incl. ontbijt voor maar 99,-!

dpg-fotos-boutique-hotel-ter-zand5.jpg