Ga een avondje uit in Amsterdam

In Amsterdam is er niet alleen overdag genoeg te beleven, maar ook ‘s avonds! Geniet hier van een bruisende avond en ontdek nieuwe plekken in de stad. Lees snel verder wat je kunt doen voor een geslaagd avondje uit in de hoofdstad!

Body Worlds

Heb je het doordeweeks vaak te druk om een museum te bezoeken? Dan kun je hier in de avond op je gemak rondslenteren. Body Worlds ligt op loopafstand van de Dam en is elke dag tot 22:00 uur open. Genoeg tijd dus! In dit museum ontdek je met het Happiness Project hoe jouw geluk invloed heeft op de gezondheid van je lichaam. Zo steek je echt nuttige informatie op over jouw gezondheid. Scoor hier je tickets voor slechts 9,99!

20180807_body_worlds_077-44303_49934116286_o.jpg

Ripley’s Believe it or not!

In het kader van musea is Ripley’s Believe It or Not! ook in de avond geopend. Hier kun je elke dag tot 22:00 uur ‘s avonds rondlopen en een bizarre collectie van rariteiten bewonderen. Denk bijvoorbeeld aan de langste nagels ter wereld, echte tribale voorwerpen of visuele illusies. Dit maakt Ripley’s echt een must-see van de stad! Hier kun je kaartjes krijgen met korting.

20180613_thg_ripleys_019-48990_49934220731_o.jpg

Vincent meets Rembrandt

Voor het snuiven van cultuur is Amsterdam natuurlijk ook the place to be. Ga naar Vincent meets Rembrandt en kom erachter hoe het werk van deze twee legendarische kunstenaars samenkomt. Dit is een bijzondere belevenis die al je zintuigen prikkelt: het werk is namelijk een 360º-ervaring op de binnenmuren van de Noorderkerk. Op donderdag en vrijdag kun je deze voorstelling tot 21:00 uur ervaren. Bestel hier je tickets voor 15,-!

FOTO MAIN UITING copy.jpg

Lovers Rondvaart

De grachten zijn ‘s avonds ook prachtig en daarom is een avondwandeling in de stad ook meer dan de moeite waard. Maar niets is mooier dan een rondvaart doen tijdens de zonsondergang. Met de Lovers Rondvaart in Amsterdam vaar je namelijk ook ‘s avonds op de grachten onder het genot van een hapje of drankje. Ook leer je meer over de geschiedenis van de stad door een leerzame audiogids. Boek hier een rondvaart voor 9,99.

ALF-persfoto.jpg

Doe een Pub Trail

Het nachtleven in Amsterdam kun je ook niet missen. Bezoek de leukste pubs van de stad met de Pub Trail en doe de gekste en grappigste opdrachten. Zo ontdekken jullie nieuwe leuke plekken van de stad op een interactieve manier! Scoor hier jouw Pub Trail met korting voor maar 9,-!

Pub-Trail-004 (1).jpg